Op 4 september a.s. is het weer 4×4 genieten in Oss, op het mooiste stukje off-road van Nederland! Diverse standhouders, nieuwe modellen, rallyauto’s en Dakar Trucks, alsmede demo’s van divers pluimage, maken van de dag een enerverende happening. Tevens kunt u als bezoeker op deze dag ook zelf Vrij Rijden op de off-road baan. Meer informatie over het Vrij Rijden kunt u vinden op: www.4WDFestival.nl

General Tire is als hoofdsponsor van het 4WD Festival nadrukkelijk aanwezig en onthult officieel de ‘4WD – General Tire Auto’. Ook vindt de kick-off plaats voor de Nederlandse General tour 2016/2017 waarmee ook een landelijke actie wordt ingezet: ‘Spot de General Tire auto en maak kans op een basiscursus off-road rijden van 4WD Travel, inclusief huurauto (t.w.v. Euro 380,-) en kom met je eigen verhaal in 4WD Magazine te staan.’

Ook Maxxis heeft een prominente plek op het festival. Dit jaar is er een heus Dakar dorp, waar niet alleen de Maxxis Dakar voertuigen worden geexposeerd, maar ook voertuigen van andere rijders uit de Dakar rally. Tim Coronel is wederom aanwezig met o.a. zijn Maxxis Dakar Buggies en servicetruck. Hij wordt vergezeld door motorcoureur Maikel Verkade uit het Maxxis Dakar Team.

Meer informatie over het 4WD Festival kunt u vinden op: www.4WDFestival.nl en in de bijgevoegde flyer.

Comments are closed.