RBI, General Tire en Maxxis samen op “Offroad Budel” op 7-8-9 oktober 2016

Op 7, 8 en 9 oktober 2016 wordt het ‘Offroad weekend’ in Budel gehouden. Het weekend waar iedere 4×4 liefhebber weer zijn of haar hart kan ophalen, met of zonder 4×4 voertuig; met of zonder terreinervaring.

Diverse leuke acties

RBI ondersteunt als 4×4/SUV specialist General Tire en Maxxis dealers tijdens dit weekend. Gezamenlijk worden in een stand de nieuwste 4×4/SUV profielen van General Tire (Grabber AT3 en Grabber X3) en de nieuwe runflat band van Maxxis (M36+ MRS) getoond.

Er zullen op de stand ook twee acties worden gehouden. De landelijke General Tire actie waar een off road cursus gewonnen kan worden, zal ook een bezoek brengen aan Budel. Tevens vindt er een speciale “Offroad Budel” actie plaats waar je een set General Tire SUV/4×4 banden kan winnen. Op onze stand informeren wij u graag over beide acties!

Nieuw: twee General Tire profielen

General Tire heeft begin september twee nieuwe 4×4 profielen geïntroduceerd. De Grabber AT3 20%/80% on/off-road en de Grabber X3 50%/50% on/off-road. Deze nieuwe profielen zijn geschikt voor het all-terrain segment en out-and-out off road segment en bieden aanzienlijke verbeteringen vergeleken met voorgaande profielen. Op de stand zijn de banden te bekijken en wordt de bezoeker uitgebreide informatie aangeboden.

Nieuw: Maxxis runflat M36+ MRS

Maxxis heeft zeer recent een runflat band aan haar assortiment toegevoegd: M36+ MRS (Maxxis Run-flat System). Een runflat zomerband voor de sport- en middenklasse auto. Dankzij de versterkte zijwanden, kan men met deze runflat band, bij het wegvallen van de bandenspanning, toch veilig doorrijden naar de plaats van reparatie of vervanging. De Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel nemen we ook weer mee, want deze is altijd leuk voor een selfie!

Offroad Budel: voor ieder wat wils

Offroad Budel is een familie evenement voor jong en oud. Ook kinderen zijn van harte welkom. Op zaterdag en zondag zijn er een heleboel activiteiten te doen voor kinderen tot en met 16 jaar. Activiteiten van mild tot wild in het thema 4×4. Niemand hoeft zich te vervelen!

Noteer de data 7, 8 & 9 oktober 2016 alvast in uw agenda! Wij ontmoeten u graag op onze stand!

Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.offroadbudel.nl

affiche Budel

Comments are closed.