Op 18, 19 & 20 oktober 2016 is het weer tijd voor de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg. Reedijk Banden Import B.V. (RBI) vertegenwoordigt haar klanten met de merken General Tire en Maxxis. Dit jaar is gekozen voor een grotere stand van maar liefst 52 m² waarop zowel de General Dodge RAM als de Maxxis Dakar buggy uit het Maxxis Dakar team van Tim Coronel zullen staan.

General Tire Tour Auto en landelijke actie
RBI zet o.a. haar exclusieve merk General Tire (SUV/4×4) in de ‘spotlight’. In september is de spectaculaire ‘4WD General Tire Auto’ onthuld op het 4WD Festival in Oss. Deze stoere Dodge Ram tourt een jaar lang door Nederland en kan natuurlijk niet op de stand ontbreken. Tijdens de onthulling van de auto is tevens een landelijke General Tire actie van start gegaan, waarbij men kans maakt op een basiscursus off-road rijden, inclusief huurauto (t.w.v. € 380) bij het inzenden van een foto van deze Dodge. Bezoekers op de stand kunnen van de gelegenheid gebruik maken om aan de actie deel te nemen.

Nieuw: twee General Tire profielen
Het andere nieuws rond General Tire is dat er begin september ook twee nieuwe profielen geïntroduceerd zijn. De Grabber AT3 20%/80% on/off-road en de Grabber X3 50%/50% on/off-road. Deze nieuwe profielen zijn geschikt voor het all-terrain segment en out-and-out off road segment en bieden aanzienlijke verbeteringen vergeleken met voorgaande profielen. Op de stand zijn beide profielen te bekijken en wordt de bezoeker uitgebreide informatie aangeboden.

Nieuw: Maxxis runflat profiel
RBI toont ook een nieuw profiel en tevens nieuw type band van Maxxis , de M36+ MRS. Een runflat zomerband voor de sport- en middenklasse auto. Dankzij de versterkte zijwanden, kun je bij het wegvallen van de bandenspanning met deze runflat band toch veilig doorrijden naar de plaats van reparatie of vervanging. De Maxxis M36+ runflat is beschikbaar in 16 t/m 18 inch. Naast de recent gelanceerde nieuwe zomerprofielen en deze nieuwe runflat toont RBI ook profielen uit de bestaande Maxxis zomer, winter- en all season range. Ook de Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel wordt weer getoond. Ieder jaar tonen bezoekers van de beurs grote interesse in dit voertuig dat al vele kilometers in de Dakar Rally heeft gereden en eigendom is van het Maxxis Dakar Team.

RBI beschikt over een zeer brede voorraad van 1,4 miljoen zomer-, winter-, en all seasonbanden bestaande uit o.a. de exclusieve merken Maxxis en General Tire (SUV/4×4). Het voorraadbeleid is gericht op een maximale service en uitleveringsgraad door op de vier vestigingen een zeer brede voorraad te hebben. Vanuit de vier vestigingen, verspreid over Nederland en een centraal distributiecentrum is RBI in staat klanten snel en optimaal te bedienen. De voorraadhoudende vestigingsfilialen bevinden zich in Strijen, Houten, Hengelo en Venlo. Door de decentralisatie van de verkoopafdelingen is er sprake van persoonlijk contact en langdurige relaties met klanten. Alle vestigingen bieden 24-uurs levering, hebben iedere werkdag, met eigen wagens, vaste afleveringsroutes en bieden alle vestigingen de ‘Stop & Go’ fasciliteit, waarbij klanten zelf banden op de vestigingen kunnen afhalen. Kortom, met diverse logistieke mogelijkheden, een uitgebreid assortiment en aandacht voor haar klanten biedt RBI service op maat!

U kunt de Maxxis en General Tire stand vinden in Hal 2, stand 203.
AutoPro_Schade_logo_jpg

Comments are closed.