Strijen – Met trots introduceert Reedijk Banden Import B.V. (RBI) de RBI App voor iOS en Android apparaten. Met deze App kunnen RBI klanten d.m.v. een persoonlijke login overal en op ieder gewenst moment banden bestellen via de smartphone of tablet.

In de huidige tijd waarin mobiele apparaten niet meer weg te denken zijn, wil RBI ook graag inspelen op de nieuwste technieken. Vanuit dit streven is de RBI App ontstaan. In de App staan onder meer real time prijzen en voorraad, uitvoerige productinformatie, historie van bestellingen via de App en hebben klanten de mogelijkheid om 24/7 bestellingen te plaatsen. Ook kunnen klanten direct vanuit de App contact opnemen met de organisatie bij eventuele vragen. Daarnaast zullen klanten regelmatig berichten ontvangen met updates omtrent het product assortiment.

De App is geschikt voor zowel iOs als Android besturingssystemen en is gratis te downloaden in de Google Play of App store. Het zoekwoord ‘Reedijk’ is al voldoende om de App gemakkelijk terug te vinden in beide digitale winkels.

RBI staat bekend om haar hoge servicegraad en kennis van de markt, gecombineerd met concurrerende prijzen en snelle leveringen. Dit dankzij een uitgekiende logistiek van leveringen uit lokale voorraden in combinatie met overdaagse leveringen vanuit het centraal magazijn. Met het introduceren van deze nieuwe bestelmodule in de vorm van de App zet RBI de volgende stap in het verhogen van de rbi app smartphone in handservice naar de klant.

Geinteresseerden die gebruik will maken van het bestellen via de App kunnen contact opnemen met de afdeling Sales van de RBI vestigingen Strijen, Venlo, Hengelo & Houten. Zij helpen u graag verder!

Download voor meer bestelgemak de RBI APP!

Comments are closed.