Op 7, 8 & 9 februari 2017 zijn de merken General Tire en Maxxis prominent aanwezig op de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem. Reedijk Banden Import B.V. (RBI) vertegenwoordigt haar klanten met deze twee succesvolle merken. Deze editie is gekozen voor een grote stand van maar liefst 52 m², waarop zowel de General Dodge RAM als de Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel te bewonderen zijn.

General Tire Tour Auto en landelijke actie
Tijdens de beurs in Gorinchem zet RBI haar exclusieve (4×4/SUV) merk General Tire wederom in de ‘spotlight’.  In september is de spectaculaire ‘4WD General Tire Dodge Ram’ onthuld op het 4WD Festival in Oss en daarmee is de landelijke General Tire actie van start gegaan. De Dodge Ram toert hiervoor een jaar lang door Nederland. Men kan door het insturen van een foto van de Dodge, kans maken op een basiscursus off-road rijden, inclusief huurauto (t.w.v. € 380). Deze stoere Dodge kan daarom niet ontbreken op de RBI stand. Beursbezoekers kunnen gelijk deelnemen aan deze landelijke actie.

Positief ontvangen: nieuwe General Tire profielen
Eind 2016 introduceerde General Tire twee nieuwe profielen: de Grabber AT3 50%/50% on/off-road en de stoere mud-terrein band Grabber X3 (20%/80% on/off-road). The X3 staat voor ‘EXTREME to the power of 3’. Het betekent dat de band een extreme prestatie levert op de drie ondergronden mud-dirt-rock.

“De Grabber AT3 en Grabber X3 worden positef ontvangen in de markt,” aldus RBI. De nieuwe profielen bieden aanzienlijke verbeteringen op het gebied van prestatie, extern afrolgeluid en kilometrage vergeleken met voorgaande profielen. De Grabber AT3 komt beschikbaar in 64 maten van 15 t/m 20 inch. De Grabber X3 in 19 maten lopend van 15 t/m 19 inch. Op de stand zijn beide profielen aanwezig en is er uitgebreide informatie over deze banden te vinden.

Positief beoordeeld: Maxxis zomerband HP5
Naast General Tire zullen de banden van Maxxis ook een prominente plek krijgen op de stand. Zo ook de Maxxis zomerband HP5. Deze is onlangs zeer positief naar voren gekomen in de Professional Drivers Test in de UK. De HP5 is in de categorie ‘overall’ op de 3de plaats geëindigd en liet hiermee een aantal bekende merken achter zich. RBI heeft een breed matenpakket van 60 maten voor personenwagens op voorraad van deze ‘veelbelovende’ Maxxis zomerband.

De onlangs geïntroduceerde runflat zomerband van Maxxis, M36+ MRS, is ook te vinden op de stand. Deze band kenmerkt zich o.a. door de versterkte zijwanden. Met deze band kan men, bij het wegvallen van de bandenspanning, met een snelheid van 80 km/h veilig doorrijden naar de plaats van reparatie. De Maxxis M36+ runflat is beschikbaar in 16 t/m 18 inch.

Natuurlijk worden ook diverse profielen uit de bestaande Maxxis zomer-, winter- en all season range getoond. Ook de Maxxis Dakar buggy van Tim Coronel is te bewonderen. Ieder jaar tonen bezoekers van de Auto Prof grote interesse in dit Dakar voertuig.

Voor veel bezoekers is de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de automotivebranche. RBI is ervan overtuigd dat menig bezoeker zijn hart kan ophalen op de General Tire/Maxxis stand!

De Maxxis en General Tire stand is te vinden op stand 115.

Meer informatie is te vinden op: www.evenementenhal.nl/gorinchem.

LogoAutoprof-01

 

Comments are closed.