Trots kunnen we u mededelen dat onze drie exclusieve merken Maxxis, Barum en General Tire (SUV/4×4) alle drie positief zijn beoordeeld in de gerenommeerde Duitse Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC), de Duitse Autobild, alsmede de Nederlandse ANWB.

ANWB

De Maxxis Premitra HP5 is door de ANWB getest op prestatie op nat en droog wegdek, geluid, verbruik en slijtvastheid. Vooral over de prestatie onder verschillende condities is de ANWB te spreken: “Nieuw product…dat zich hier prima presenteert. Goed tot zeer goed op droog wegdek, goed op nat wegdek”, aldus de ANWB. Bekijk hier de test.

Autobild

Ook de Duitse Autobild heeft de Maxxis Premitra HP5 meegenomen in haar zomerbandentest, waarbij de banden op verschillende ondergronden zijn onderzocht. Daarbij scoorde de Premitra HP5 erg goed. “Goede grip op nat wegdek, lage rolweerstand, verrassend goed op zand en modder!” aldus Autobild. Bekijk hier de test.

ADAC

Daarnaast heeft de Maxxis Premitra HP5 een prima testscore behaald in de Duitse ADAC zomerbandentest voor personenwagens. De Maxxis Premitra HP5 heeft vooral zeer goed gepresteerd op het onderdeel grip op zowel nat als droog wegdek.

In de SUV klasse hebben de Barum Bravuris 4×4 en de General Grabber GT ook een goede prestatie geleverd. “De Barum Bravuris 4×4 scoorde goed in alle vijf de testonderdelen. De General Grabber GT presteerde sterk op droog wegdek”, aldus de ADAC. Bekijk hier de test.

Wilt u deze banden direct bestellen? Ga dan hier naar de webshop!

Comments are closed.