Ook dit jaar is Reedijk Banden Import B.V. (RBI) aanwezig op de Auto Prof – AMT Live Vakbeurs in Gorinchem. Op 30 januari, 31 januari en 1 februari 2018 vertegenwoordigt RBI haar merken Maxxis, General Tire en Barum. Op de stand worden onder andere de laatste nieuwe profielen van General Tire en Maxxis getoond. RBI is te vinden op stand nummer 116.

Maxxis 100% Dakar proof

RBI is al meer dan 25 jaar exclusief distributeur van het merk Maxxis in de Benelux. Net voor de winter is er een nieuwe zomerband voor bestelwagens aan het assortiment toegevoegd. Naast de WL2 (winter) en de AL2 (all season) voor light truck is de MCV3+ een betrouwbare bestelwagenband voor de zomer die veel te bieden heeft op het gebied van duurzaamheid, rijcomfort en grip. De Maxxis MCV3+ zal in totaal in 28 maten beschikbaar zijn, lopend van 14 t/m 17 inch.

Maxxis is als hoofdsponsor van Tim & Tom Coronel nauw betrokken bij Le Dakar. Op dit moment rijden de gebroeders Coronel de Dakar in het nieuwe, spectaculaire voertuig ‘The Beast’. Op de stand worden exclusieve beelden van Tim & Tom in Dakar 2018 getoond.

General Tire en Barum

Ook RBI’s exclusieve merken General Tire and Barum hebben een prominente rol op de stand. Naast de meest recente profielen zijn ook de Grabber AT3, Grabber X3 en de Snow Grabber Plus te zien. De Grabber AT2  is ook te zien op de stand. General Tire maakte onlangs bekend dat deze band de eerste montage band (OE) is geworden voor de Mercedes-Benz G-klasse.

Banden van Barum worden geproduceerd door Continental en staan voor Europese kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Deze banden bieden een hoge kilometrage en zijn van betrouwbare kwaliteit. RBI toont zowel het zomer als het winter assortiment.

In alle drie genoemde merken biedt RBI brede ondersteuning aan haar klanten. Op de stand kunt u als bezoeker hierover uitgebreide informatie inwinnen.

Bezoek de RBI stand

Voor veel bezoekers is de Auto Prof – AMT Live Vakbeurs in Gorinchem de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de Automotivebranche. Menig bezoeker kan zijn hart ophalen op de stand van RBI!

Comments are closed.