De General Tire Grabber X3 is de mud-terrain band die uitmuntende offroad prestaties koppelt aan een goede wegligging op het asfalt.

Binnenkort komen er vier nieuwe maten op voorraad van de General Tire Grabber X3. Op dit moment zijn er 15 maten voorradig. Door de uitbreiding van het assortiment komt het totaal aantal beschikbare maten op 19, lopend van 15 t/m 19 inch.

General Grabber X3

Drie nieuwe technologieën in één stoere, robuuste band:

  • Extreme Mud (X Mud) voor maximale tractie in dikke modder;
  • Extreme Dirt (X Dirt) voor het rijden op gravel/losse ondergronden;
  • Extreme Rock (X Rock) voor rotsachtige ondergrond.

De General X3 banden zijn goedgekeurd voor snelheden tot 160 km/h.

Nieuwe website General Tire

Sinds kort is er een nieuwe website online, waar u alle informatie kunt vinden over General Tire. Naast algemene informatie over General Tire, kunt u via het ‘Download Center’ veel documentatie downloaden over de verschillende profielen, video’s bekijken waarin de profielen worden uitgelegd en vindt u het laatste nieuws.

Grabber X3 als winnaar uit de test gekomen

De General Tire Grabber X3 mud-terrain banden zijn als beste uit de test gekomen van de ‘Land Rover Owner International’. In de test zijn de banden op 10 verschillende onderdelen getest. De Grabber X3 kwam onder andere goed uit de test op de onderdelen remmen op nat wegdek, afrolgeluid en grip in modder.

Comments are closed.