De Maxxis all season band voor personenwagens, de AP2, heeft zich goed staande gehouden in de ANWB All Season Bandentest 2018. Naast bekende merken zoals Michelin, Vredestein, Firestone en Hankook, is ook Maxxis gewaardeerd met twee sterren. Opvallend is dat de Maxxis AP2 prijstechnisch een stuk gunstiger is ten opzichte van zijn concurrenten.

Wij zijn trots dat Maxxis dezelfde waardering heeft gekregen als deze bekende merken. Nadat de Maxxis Premitra HP5 dit jaar in de zomerbandentest van de Duitse Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ), goed naar voren is gekomen, bewijst deze test wederom de kwaliteit die Maxxis bieden.

Wij zijn al meer dan 25 jaar de exclusief distribiteur van Maxxis in de BeNeLux.

M+S markering
De Maxxis AP2 is een all season band die voorzien is van zowel de M+S markering als het 3PMSF symbool. Door de moderne rubbersamenstelling en de constructie, is er een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden. Ook zorgt het loopvlak voor een vermindering van de rolweerstand. De all season band is het hele jaar verkrijgbaar in bijna 90 maten, lopend van 13 t/m 19 inch.

Direct Maxxis banden bestellen? Ga nu naar onze webshop!

Comments are closed.