Bandenimporteur- en distributeur Reedijk Banden Import B.V. (RBI) heeft alles in huis om haar klanten gedurende de drukke winter(banden)periode optimaal te ondersteunen. De combinatie van haar brede assortiment en persoonlijke service, maakt RBI dé perfecte partner om mee samen te werken.  

Met haar vier voorraadhoudende vestigingen verspreid door Nederland is RBI altijd dichtbij. Dit is haar kracht. Zij is in staat haar klanten snel en accuraat te beleveren en biedt hen lokale ondersteuning. RBI beschikt ook dit winterseizoen over een zeer uitgebreid assortiment in winter- en all season banden. Dankzij haar centrale distributiecentrum (> 1,5 miljoen banden), biedt zij haar klanten een vrijwel ongelimiteerde keuze uit de bekende A-merken, kwaliteitsmerken en budgetmerken.

Maxxis – RBI’s trots

RBI is al meer dan 25 jaar de trotse, exclusieve distributeur van Maxxis in de Benelux. Maxxis beschikt over een complete range in banden voor PCR, SUV/4×4, LT, caravan, trailer en een range wit-zijvlakbanden. Een mooie toevoeging aan het merk is de uitgebreide klantondersteuning die RBI haar klanten biedt en de bekendheid die het merk de afgelopen jaren heeft opgebouwd bij de consument.

Het Maxxis winter- en all season assortiment is klaar voor het seizoen. Met een aanbod van drie winterprofielen (WP-05, MA-SW en WL2) en drie all season profielen (AP2, MA-SAS en AL2), beschikt Maxxis over een totaal matenpakket van maar liefst 200 maten. Winterband WP05 en all season band AP2 zijn meerdere keren goed beoordeeld tijdens gerenommeerde bandentesten (Autobild en Auto Express). Alle Maxxis all season banden dragen het 3PMSF symbool en zijn daardoor erkend als winterbanden.

General Tire – nieuw: Grabber A/S 365

RBI heeft haar aanbod in het populaire SUV/4×4 merk General Tire verder uitgebreid met een all season profiel: de Grabber A/S 365. Deze ‘nieuweling’ is een echte primeur, het is namelijk de eerste all season band in het General assortiment. De band biedt betrouwbare prestaties het hele jaar door, in alle weerstomstandigheden en draagt het 3PMSF symbool. De eerste maten van de Grabber A/S 365 zijn beschikbaar, het matenpakket wordt op korte termijn verder uitgebreid.

Barum – nieuw: Quartaris 5 & Polaris 5

Goede banden. Goede deal. Oftewel: Europese kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Zo wordt RBI’s exclusieve merk Barum omschreven. RBI heeft maar liefst twee nieuwe profielen toegevoegd aan haar Barum assortiment: all season band Quartaris 5 en winterband Polaris 5. Ook Barum introduceert met de Quartaris 5 haar eerste all season band. Dit profiel met 3PMSF symbool, is beschikbaar in maar liefst 30 maten, lopend van 13 t/m 18 inch.
De gloednieuwe winterband Polaris 5 is de opvolger van de succesvolle Polaris 3. Bij de ontwikkeling van de Polaris 5 is bijzonder scherp gelet op veiligheid en comfort. Dit vertaalt zich in een uitstekende grip en korte remweg op natte en besneeuwde wegen. Om aquaplaning te voorkomen, biedt het profiel goede waterafvoer en optimaal contact met het wegdek. Deze winterband is voorradig in circa 50 maten, lopend van 13 t/m 19 inch.

Ook úw bandenleverancier

Uitgebreid assortiment. Persoonlijke service. Snelle en accurate leveringen. Hiermee zorgt RBI dat haar klanten op een ontzorgde manier hun voorraad in winter- en all season banden op peil kunnen houden. Bestellingen kunnen geplaatst worden via de moderne E-commerce of RBI app. De banden worden dagelijks geleverd via eigen routes, pakketdienst of ‘Stop&Go faciliteit’.

RBI heeft alles in huis om ook úw bandenleverancier te zijn. ‘’Ons streven is om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Dit bereiken wij door ‘dichtbij’ de klant te staan en hen lokaal te ondersteunen in hun eigen business. Samen zijn wij in staat het beste resultaat te bereiken, ook tijdens het drukke winterseizoen.’’

Comments are closed.