Bandendistributeur Reedijk Banden Import B.V. (RBI) pakt op de Auto Prof uit met haar exclusieve merk General Tire. Binnen dit merk zijn veel nieuwe, positieve ontwikkelingen, die tijdens de beurs onder de aandacht van de bezoekers worden gebracht. Ook exclusief merk Maxxis neemt een prominente rol in op de RBI stand.

General Tire
1. Nu óók PCR banden
RBI breidt haar General Tire assortiment uit met een volwaardige range personenwagen- en bestelwagenbanden in zomer, winter en all season. Tot op heden had RBI de focus op het SUV/4×4 segment. Met de toevoeging van de personen- en bestelwagenbanden, is het assortiment compleet. Deze door Continental geproduceerde banden staan bekend om hun betrouwbaarheid en goede prestaties. Op de RBI stand worden de nieuwe profielen in diverse seizoenen getoond.

2. Partner NASCAR Whelen Euro Series
Daarnaast is General Tire sinds kort dé officiële partner van de NASCAR Whelen Euro Series en levert de komende 6 jaar, de banden voor alle teams. ‘’Deze langdurige samenwerking bewijst opnieuw dat wij met General een merk in handen hebben met hoogwaardige banden voor ieder segment’’, aldus RBI.

Maxxis Banden
RBI is al meer dan 25 jaar exclusief distributeur van Maxxis in de Benelux. Met zomer-, winter- en all season banden voor PCR, LT, SUV/4X4, caravan en aanhangwagen/trailer, biedt RBI haar klanten een zeer uitgebreid assortiment. Op de stand wordt extra aandacht besteed aan de Victra Sport 5 (VS5). Dit is de nieuwe zomerband voor luxe- en sportwagens. Onafhankelijke testen uitgevoerd door Tüv Süd, wezen uit dat de band niet onder doet voor de welbekende A-merken.

Daarnaast is Maxxis hoofdsponsor van het Maxxis Dakar Team onder leiding van Tim Coronel. Op de stand kunnen Dakar fans Tim Coronel ontmoeten, waar hij met plezier zijn Dakar-ervaringen deelt.

Wilt u meer weten over General Tire of Maxxis Banden? Het RBI team staat tijdens de Auto Prof klaar voor al uw vragen. Standnummer: A117

GT logo 2 color_no_gradient

Comments are closed.