Bandendistributeur Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is voor de eerste keer te vinden op de Transport Compleet in Hardenberg, met truckbandenmerk Riken. Het doel van de beursdeelname: het dealernetwerk verder uitbreiden.

RBI is sinds 2017 exclusief distributeur (NL) van truckbandenmerk Riken. Het merk wordt zeer positief ontvangen door RBI’s relaties. Dit merk mag dan ook niet ontbreken op de Transport Compleet. Op de Riken stand zijn onder andere de verschillende profielen te vinden en daarnaast vertellen de vertegenwoordigers graag meer over de nieuwste ontwikkelingen binnen het merk.

De voordelen van Riken:
Riken is een merk met vele kwaliteiten. Allereerst is het een 100% Europees merk dat geproduceerd wordt door Michelin. Hierdoor heeft het merk een uitstekende reputatie. Als gevolg van productie in Europa, kunnen de banden snel geleverd worden.

Het assortiment in Riken is compleet, de banden beschikken over een juiste prijs-kwaliteitverhouding, hebben een lange levensduur en zijn herprofileerbaar. Wegens het succes van Riken, heeft RBI haar aanbod verder uitgebreid. Het assortiment bestaat inmiddels uit 6 profielen voor stuur-as, trek-as en trailers. Het matenpakket bestaat uit maar liefst meer dan 20 maten.
Goed om te weten: Riken truckbanden zijn voorzien van het M+S symbool en een aantal stuur-as maten zijn zelfs gemarkeerd met het 3PMSF symbool. Ook voldoen de banden aan het EU-label en de REACH regelgevingen.

Logo Riken 500px breed png

Dealer worden?
Interesse in het Riken dealerschap? Dit brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Niet alleen prijstechnisch pakt u een voordeel, ook kunt u gebruik maken van de Riken pechservice. Deze pechservice voor vrachtwagens werkt bij bandenpech eenvoudig, snel en effectief.

Bezoek de Riken stand tijdens de Transport Compleet en kom alles over het merk te weten. Standnummer 223.

Transport Compleet foto

Comments are closed.