Logo RBI Venlo 25 jaar

Onze vestiging in Venlo, viert haar 25-jarig bestaan.

De vestiging werd opgericht in oktober 1994 in Venlo vlakbij de Duitse grens. Geert Meerts, vestigingsleider van RBI Venlo zegt: “Wij danken onze relaties voor de jarenlange samenwerking die zij met de medewerkers van onze vestiging hebben.”

Het filiaal heeft haar verkoopactiviteiten gericht op heel Zuid-Oost Nederland en een deel van Duitsland. Het magazijn heeft een opslag capaciteit van ca. 15.000 autobanden en een brede voorraad van A-merk tot budgetmerk aangevuld met exclusieve merken.

Door het  uitgekiende assortiment worden de klanten optimaal bediend.
RBI Venlo levert de banden dagelijks via eigen routes en de 24-uurs levering vanuit het centrale magazijn waar nog eens ca. 1,5 miljoen banden beschikbaar zijn.
Daarnaast kunnen banden worden afgehaald en liggen deze direct na bestelling klaar voor de klant.

25 jaar jubileum RBI Venlo25 jarig jubileum RBI Venlo

Comments are closed.