RBI Houten versterkt haar verkoopteam met de komst van Ed Roos

Onze vestiging RBI Houten, heeft haar verkoopteam uitgebreid met Ed Roos. Volgens vestigingsleider Michel Lichtendahl is Ed is geen onbekende in de automotive. “Hij heeft jarenlange ervaring in de autobanden en is een volwaardig gesprekspartner voor onze relaties”, aldus Michel Lichtendahl.

Ed Roos is erg enthousiast en kijkt ernaar uit om bij de klanten van RBI Houten langs te aan en met hen te bespreken wat Houten hen nog meer kan bieden. Ed Roos: “Naast het leveren van de juiste banden, bieden wij brede ondersteuning op het gebied van logistieke oplossingen, e-business en marketing. Wij zien ons als partners van onze relaties. Wij helpen hen graag in het vergroten van hun business. Samen streven we naar groei.”

RBI Houten is van oudsher een familiebedrijf. Gestart in IJsselstein door Wil Boss, werd de vestiging in 1993 overgenomen door Reedijk Banden Import (RBI). Inmiddels is het filiaal al een aantal jaar gevestigd in Houten.

De verkoop vanuit RBI Houten richt zich met name op de verkoop in Noord en Midden Nederland. De voorraad telt circa 16.000 banden en bevat een breed assortiment van A-merk tot budgetmerk, aangevuld met een grote voorraad in exclusieve merken, waaronder Maxxis, General Tire en budgetmerk Hifly.

Door de dagelijkse voorraadaanvulling vanuit het Centrale Distributie Centrum is vestiging Houten uitstekend in staat de 24/7 vraag naar banden te beantwoorden. Snelheid staat voorop. Deze vestiging heeft meerdere bezorgroutes in de directe omgeving en biedt 24-uurs leveringen vanuit het Centrale Distributie Centrum. Daarnaast kunnen bestelde banden direct worden afgehaald.

Ed Roos is bereikbaar onder mobiel: 06-53207502 en e-mail: Eroos@rbi.nl

Team RBI Houten 2019

Comments are closed.