Wij pakken onze kans: als trotse exclusief distributeur van Maxxis, introduceren wij maar liefst twee nieuwe profielen op de Auto Prof (11 t/m 13 februari 2020) in Gorinchem. Binnen Maxxis zijn veel nieuwe ontwikkelingen die wij tijdens de beurs onder de aandacht willen brengen. Exclusief merk General Tire neemt ook een prominente rol in op onze RBI stand.

Maxxis: AP3 & WP6 NIEUW!
Wij zijn al meer dan 25 jaar exclusief distributeur van Maxxis in de Benelux. Eén van de pijlers van het merk is het zeer uitgebreide assortiment. Dit vertaalt zich in de toevoeging van twee nieuwe personenwagenbanden. De AP3 (all season) en WP6 (winter) zijn de opvolgers van de succesvolle en goed geteste AP2 en WP05. De eerste maten zijn momenteel al beschikbaar. Goed om te weten: beide types zijn gemarkeerd met het 3PMSF symbool. De nieuwe aanwinsten zijn uiteraard te vinden op de stand.

Ook Tim Coronel, enthousiaste leider van het Maxxis Dakar Team, zal zijn opwachting maken. Maxxis is al vele jaren sponsor van het team. Voor de echte Dakar fans dé kans om de spectaculaire verhalen van de bekende coureur te horen.

Maxxis AP3 en WP6General Tire: uitblinker in SUV/4×4
General Tire is gespecialiseerd in krachtige SUV/4×4 banden. Van all-terrain banden tot extreme off-road banden. Wij hebben meer dan 120 populaire maten beschikbaar, van 15 t/m 22 inch. De verschillende profielen zijn te vinden op de stand.

Daarnaast is General Tire sinds vorig jaar de officiële partner van de NASCAR Whelen Euro Series en levert de komende 5 jaar de banden voor alle teams. Een erkenning van de kwaliteit!

Meer weten over Maxxis of General? Ons RBI team staat tijdens de Auto Prof klaar voor al uw vragen.
Standnummer: A117.  

Comments are closed.