Naast de goede resultaten van de Maxxis HP5 en de Maxxis VS5 in de ADAC en Auto Zeitung bandentesten, kunnen wij met trots melden dat de VS5 en de AL2 ook goed getest zijn. In de Autobild test scoorde de AL2 een mooie 4e plaats. In de Auto Motor und Sport test behaalde de VS5 de top 4. Ook hieruit blijkt maar weer de goede kwaliteit van Maxxis.

Auto Motor und Sport: Victra Sport 5 – 4e plaats

Maxxis VS5Recent heeft de Duitse Auto Motor und Sport zomerbandentest plaatsgevonden waarin de Maxxis zomerband Victra Sport 5 is getest. Deze band (maat 225/45R18 Y) eindigde op een mooie 4e plaats. Het profiel scoorde een ‘goed’ op het onderdeel ‘droog’ en ‘nat’.

De Victra Sport 5 is beschikbaar in meer dan 25 maten, in 17 t/m 19 inch.

Autobild: Vansmart A/S AL2 – 4e plaats

MAxxis_AL2_500x600pxDaarnaast testte Autobild all season banden in de categorie ‘bestelwagen’. In deze bandentest (maat 235/65R16C) scoorde de Maxxis Vansmart A/S AL2 een 4e plaats, boven A-merken, zoals Pirelli en Vredestein.

De Vansmart A/S AL2 is voorradig in bijna 30 maten, lopend van 14 t/m 17 inch.

 

 

Bekijk de resultaten van de bandentesten

Comments are closed.