Assortiment

Wij zijn een totaalleverancier met een uitgebreid assortiment. Dit houdt in dat u voor zowel A-merken, kwaliteitsmerken, budgetmerken, exclusieve merken en truckbanden bij ons terecht kunt. In ieder prijssegment hebben wij verschillende interessante merken beschikbaar, met uiteenlopende ranges in zomer-, winter- en all season. Wij bieden banden voor personenwagens, SUV’s, 4×4 voertuigen, caravans, campers, bestelwagens, aanhangwagens en vrachtwagens. Van kleine inch maten tot grote sportieve maten. Ook voor extreme on- en off road 4×4 banden, Professional Off-Road (POR) en wit zijvlak (WSW) banden bent u bij ons aan het juiste adres!

Direct banden bestellen uit ons assortiment? Bezoek onze webshop via onderstaande button!

A-merken

Bent u op zoek naar de welbekende A-merken voor een scherpe prijs? Deze kunt u allemaal vinden in ons assortiment. Voor een uitgebreid aanbod in A-merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Hankook, Michelin, Pirelli en Vredestein kunt u bij ons terecht.

Lees meer

Kwaliteitsmerken

Tussen de A-merken en de budgetmerken bevindt zich een uitgebreide range kwaliteitsmerken. Een greep uit de kwaliteitsmerken die wij leveren: Cooper Tire, Firestone, Nexen, Petlas, Uniroyal en Yokohama.

Lees meer

Budgetmerken

In de markt is al een aantal jaren een stijgende lijn te zien in de verkoop van budgetbanden. Aan ons de taak om hier op in te spelen. Wij hebben daarom ook een aantal populaire budgetmerken in ons assortiment, zoals Aplus, Gripmax, Hifly en Petlas.

Lees meer

Exclusieve merken

Wij zijn de trotse distributeur van de exclusieve merken Maxxis, General Tire en Barum. Deze merken maken al vele jaren deel uit van ons assortiment en hebben hun kracht bewezen. In deze merken leveren wij een compleet assortiment in zomer-, winter en all season banden. Ontdek meer over deze uitblinkers!

Lees meer

Truckbanden

Truckbanden: onze specialiteit! Wij hebben jarenlange ervaring in deze markt en staan rechtstreeks in contact met diverse producenten, die ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Deze informatie delen wij graag met onze relaties, die wij zien als truckbandenpartner.

Ons assortiment truckbanden biedt een ruime keuze, van A-merk tot budgetmerk. Bekijk ons aanbod!

Lees meer

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop