Budgetmerken

In de markt is al een aantal jaren een stijgende trend te zien in de verkoop van budgetbanden. Aan ons de taak om hier op in te spelen. Wij hebben dan ook een aantal populaire budgetmerken in ons assortiment, zoals Aplus, Gripmax, Hifly en Petlas.

Kijk voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid in onze webshop of bestel direct uw banden!


Aplus

Een échte budgetband!

Aplus biedt een uitkomst in de laagste regionen van de budgetmerken. De prijs en kwaliteit van deze banden is prima in verhouding. Wij hebben meer dan 300 zomer-, winter- en all season maten beschikbaar voor personenwagens, SUV’s, 4×4’s en bestelwagens.


Gripmax

Uitblinker in SUV & 4×4 banden!

Met Gripmax hebben wij een budgetmerk in handen dat volledig inzet op het populaire SUV/4×4 segment. De uitgebreide, sportieve range maakt Gripmax een heel interessant merk.

Gripmax staat voor:

  • Zomer-, winter- en all season banden (met 3PMSF symbool)
  • 7 ultramoderne profielen
  • Meer dan 310 maten beschikbaar (10 t/m 23 inch)
  • Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Hifly

Budgetbanden met een uitstekende prijs-kwaliteit!

Wij zijn al meer dan 10 jaar exclusief distributeur van budgetmerk Hifly. In deze 10 jaar heeft Hifly zich bewezen als een betrouwbaar merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wij zijn een trotse distributeur!

Hifly in een notendop:

  • Zomer-, winter- en all season banden (met 3PMSF symbool)
  • Compleet assortiment (personenwagen, SUV, 4×4 en bestelwagen/caravan/aanhanger, meer dan 360 maten)
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Goede beschikbaarheid
  • Geproduceerd door één van China’s meest toonaangevende bandenfabrikanten

Petlas

Van personenwagenband tot truckband!

Dit van oorsprong Turkse, kwalitatieve budgetbandenmerk is niet te missen in ons assortiment. Petlas heeft een goede reputatie opgebouwd als producent van industrie- en bestelwagenbanden en leverancier van vliegtuigbanden voor F16’s. Zij hebben een totaal gamma voor personenwagens, SUV’s, 4×4’s, bestelwagens, caravans en aanhangers. Wij hebben ruim 14 profielen en meer dan 300 maten beschikbaar.

Sinds kort hebben wij ook een uitgebreide range Petlas truckbanden op voorraad. Meer dan 10 krachtige profielen stuur-as, aangedreven-as en trailer-as toepassingen. Kom meer te weten over onze truckbanden.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop