Barum

Wij zijn exclusief distributeur van Barum voor Nederland. We hebben een uitgebreid assortiment beschikbaar voor personenwagens, SUV’s en 4×4’s.

Banden van Barum staan voor Europese kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ze bieden indrukwekkend hoge kilometrage en uitgebalanceerde rijeigenschappen. Barum produceert banden in de modernste fabrieken van Europa onder de paraplu van de Continental-groep.

Barum – de slimme keuze: betaalbare, duurzame banden.

De jaarlijkse Barum productie bedraagt meer dan 21 miljoen banden voor personenauto’s en bijna 1 miljoen truckbanden. Barum is een van de meest succesvolle bandenfabrikanten in Centraal-Europa en maakt haar slogan waar: “Goede banden. Goede deal.”

De kracht van Barum:

  • Geproduceerd door A-merk Continental
  • Europese, kwalitatieve band
  • Brede range in zomer-, winter- en all season banden
  • Duurzame banden voor de slimme automobilist

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop