General Tire

Get into the world of General Tire

Stoer, robuust, tractie, kwaliteit…. het zijn de elementaire kenmerken die de echte offroad rijder terugvindt in de banden van General Tire. Van on-road tot en met off-road en alles ertussenin, voor iedere ondergrond biedt dit merk een uitgeballanceerd profiel. Speerpunttechnologie en een innovatief concept leveren voor het 4×4 merk concurrentievoordeel op. Het merk biedt een ruim aanbod aan banden voor SUV’s en on/off-road voertuigen in all season, zomer- én winteruitvoering (met 3PMSF symbool).

NASCAR Whelen Euro Series

Sinds april 2019 ondersteunt het merk de NASCAR Whelen Euro Series als official Partner en levert exclusief voor alle teams de slick en wet-version banden in de maat 11.5/ 27.5 R 15 . Hierdoor is het merk in staat om de prestaties van haar banden onder verschillende omstandigheden en condities te demonstreren.

De banden van General voeren één bandenspecificatie uit, op alle vier de hoeken van de auto, bij iedere auto, op elk circuit. Het gevolg hiervan is dat dezelfde raceband zowel in de hitte van de middag in Spanje, als in een koude ochtendsessie in het VK en overal daar tussenin, moet presteren. ‘Anywhere is possible’ is daarom niet zomaar een slogan. Zij menen het en zij demonstreren het.”

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop