Maxxis

Ons assortiment Maxxis bestaat uit de volgende categorieën:

  • Personenwagen
  • Bestelwagen
  • SUV
  • 4×4 on- en off road
  • Caravan en camper – download flyer
  • Aanhangwagen
  • Oldtimer – wit zijvlak

Alle Maxxis winter- en all season banden zijn voorzien van de M&S markering en het 3 Peak Mountain Snow Flake symbool (3PMSF). Hierdoor zijn deze banden erkend als winterband als genoemd in de Europese winterbanden wetgeving.

Kwaliteitscontrole staat hoog in het vaandel. Wereldwijd heeft het merk in vier landen onderzoekscentra waaronder één in Nederland (Tech Center Uden). Een band wordt net zolang beoordeeld totdat het merk ervan overtuigd is dat dit het beste product is dat kan worden gemaakt en voldoet aan alle Europese eisen.

Maxxis, goed getest!

De afgelopen jaren zijn diverse profielen uit het courante aanbod positief in erkende bandentesten beoordeeld. Onlangs was de Premitra 5 (HP5) test winnaar in het Zweedse Vi Bilägare. In 2020 eindigde de Victra Sport 5 (VS05) en de Premitra 5 (HP5) in de top 4 tussen bekende A-merken in de GTÜ, ADAC en AutoZeitung bandentesten. Deze mooie beoordelingen worden gezien als een erkenning van de kwaliteit.

Dakar

Maxxis is ook de trotse bandensponsor van het Coronel Dakar Team, onder leiding van Tim Coronel. Met The Beast als voertuig en het merk als bandenpartner trotseren Tim & Tom Coronel de zwaarste rally ter wereld. Meer weten over Dakar? Je lees het op onze website!

Dealer worden

Het merk heeft een uitgebreid dealer netwerk. Wilt u ook dealer worden? Neem dan contact op met één van onze vestigingen via onze contactpagina en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Als dealer profiteert u van speciale acties en wordt u ondersteund in promotiemateriaal.

Wilt u meer weten? Bezoek de officiële website via de onderstaande button!

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop