Maxxis

Ons assortiment bestaat uit de volgende categorieën:

  • Personenwagen
  • Bestelwagen
  • SUV
  • 4×4 on- en off road
  • Caravan en camper – download flyer
  • Aanhangwagen
  • Oldtimer – wit zijvlak

Alle Maxxis winter- en all season banden zijn voorzien van de M&S markering en het 3 Peak Mountain Snow Flake symbool (3PMSF). Hierdoor zijn deze banden erkend als winterband als genoemd in de Europese winterbanden wetgeving.

Kwaliteitscontrole staat bij Maxxis hoog in het vaandel. Maxxis heeft wereldwijd in vier landen onderzoekscentra waaronder één in Nederland (Maxxis Tech Center Uden). Een Maxxis band wordt net zolang beoordeeld totdat Maxxis ervan overtuigd is dat dit het beste product is dat kan worden gemaakt en voldoet aan alle Europese eisen.

Maxxis, goed getest!

De afgelopen jaren zijn diverse profielen uit het courante aanbod positief in erkende bandentesten beoordeeld. In 2020 eindigden de Victra Sport 5 (VS05) en de Premitra 5 (HP5) in de top 4 tussen bekende A-merken in de GTÜ, ADAC en AutoZeitung bandentesten. Maxxis ziet deze mooie beoordelingen als een erkenning van de kwaliteit.

Maxxis & Dakar

Maxxis is ook de trotse hoofdsponsor van het Maxxis Dakar Team 2020, onder leiding van Tim Coronel. Met The Beast als voertuig en Maxxis als bandenpartner trotseren Tim & Tom Coronel de zwaarste rally ter wereld. Meer weten over Dakar? Je lees het op onze website!

Maxxis dealer worden

Maxxis heeft een uitgebreid dealer netwerk. Wilt u ook Maxxis dealer worden? Neem dan contact op met één van onze vestigingen via onze contactpagina en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Als Maxxis dealer profiteert u van speciale acties en wordt u ondersteund is promotiemateriaal.

Wilt u meer weten over Maxxis? Bezoek de officiële website via de onderstaande button!

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop