Kwaliteitsmerken

Tussen de A-merken en de budgetmerken bevindt zich een uitgebreide range kwaliteitsmerken. Een greep uit de kwaliteitsmerken die wij leveren: Cooper, Firestone, Kumho, Nexen, en Uniroyal.

Kijk voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid in onze webshop of bestel direct uw banden!


Cooper Tires

Count on Cooper!

Het Amerikaanse merk Cooper is in 1914 opgericht. Het hoofdkantoor bevindt zich in Findlay, Ohia. Tegenwoordig heeft dit kwaliteitsmerk fabrieken in de USA, Mexico, China, Servië en in de UK. Wereldwijd produceert Cooper nu meer dan 56 miljoen banden voor personenwagens, bestelwagens, SUV’s en 4×4 voertuigen per jaar.

Cooper staat voor duurzame SUV en 4×4 banden die geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen. Van rotsachtig terrein tot asfaltwegen.

Cooper’s voordelen:

  • Zomer-, winter- en all season banden (met 3PMSF symbool)
  • Sterk in het populaire SUV en 4×4 segment
  • Kwalitatief hoogwaardige, duurzame banden

General Tire

Anywhere is possible!

Wij voeren het merk General Tire al heel wat jaren als exclusief distributeur in Nederland. Het merk is vooral bekend vanwege de Amerikaanse oorsprong en haar 4×4 en SUV kwaliteitsbanden. General Tire is in 1915 opgericht onder de naam: General Tire Rubber Company in Acron, Ohio. In 1957 opende General Tire ‘s werelds grootste banden testterrein in Uvalde, Texas. General Tire wordt tegenwoordig voornamelijk in Europa door Continental geproduceerd.

General Tire biedt een ruim aanbod aan banden voor SUV’s en on/off-road voertuigen in all season, zomer- én winteruitvoering (met 3PMSF symbool).

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop