Truckbanden

Truckbanden: onze specialiteit!

Wij hebben jarenlange ervaring in deze truckbandenmarkt en staan rechtstreeks in contact met diverse producenten, die ons op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Deze informatie delen wij graag met onze relaties, die wij zien als truckbandenpartner.

Ons assortiment truckbanden biedt een ruime keuze in diverse truckmerken, van A-merk tot budgetmerk.

Kijk voor de meest actuele prijzen en beschikbaarheid in onze webshop of bestel direct uw banden!


Toepassing truckbanden

Bij de keuze voor een truckband, kiest u het juiste profiel op basis van een aantal criteria.


Petlas

Nu ook sterk in truckbanden!

Dit van oorsprong Turkse, kwalitatieve budgetbandenmerk is niet te missen in ons assortiment. Petlas heeft vooral een hele goede reputatie opgebouwd als producent van industrie- en bestelwagenbanden en leverancier van vliegtuigbanden voor F16’s. Van deze bandenfabrikant bieden wij een compleet gamma in personenwagen, SUV/4×4- en bestelwagenbanden.

Sinds kort hebben wij ook een uitgebreide range Petlas truckbanden in ons assortiment opgenomen. Meer dan 10 krachtige profielen voor stuur-as, aangedreven-as en trailer-as toepassingen. De banden zijn gemarkeerd met het M+S en 3PMSF symbool. Wilt u meer weten over deze truckbanden? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Riken

Een betrouwbaar, 100% Europees truckbandenmerk!

Sinds een aantal jaren zijn wij exclusief distributeur in de Benelux van truckbandenmerk Riken. Met Riken bieden wij een uitstekende uitweg, gezien de importheffingen op Chinese truckbanden. Een compleet assortiment voor de verschillende toepassingen en de meest uiteenlopende maten.

Waarom Riken?

  • 100% Europees merk
  • Uitstekende reputatie – productie door Michelin
  • Compleet assortiment: stuur-as, aangedreven-as en trailer-as
  • Profielen dragen het M+S en 3PMSF symbool
  • Juiste prijs-kwaliteitverhouding
  • Korte levertijden door productie op korte afstand
  • Lange levensduur en herprofileerbaar

Riken dealer worden?

Wij zijn nog op zoek naar nieuwe, enthousiaste Riken dealers. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via sales@rbi.nl.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop