Continental Sportcontact 7 en Ultra serie

Onlangs heeft Continental een aantal verschillende nieuwe profielen gelanceerd, waaronder de SportContact 7 en een gloednieuwe Ultra serie.   

SportContact 7

De Continental SportContact 7 is een Ultra High Performance band (UHP) voor sportieve voertuigen. Dit nieuwe profiel van Conti is sterk verbeterd in vergelijking met zijn voorganger. Zo is de remweg  bij nat wegdek met zo’n 8% verkort en is de kilometrage zo’n 17% beter dan zijn voorganger. Tijdens de ontwikkeling van deze band heeft Continental ervoor gezorgd om maximaal rijplezier te combineren met het hoogste niveau van veiligheid en duurzaamheid. Het adaptieve profielontwerp past zich aan droge en natte wegen aan. De BlackChili-samenstelling van het loopvlak is precies afgestemd op de grip van het asymmetrische profiel en zorgt voor een extra langdurig rijplezier.  

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop