Cooper Tire wederom hoofdsponsor van het 4WD Festival

Op zondag 13 september vindt de 9e editie van het 4WD Festival plaats, aan de Aengelbertlaan 60 is Oss. Cooper Tire is ook dit jaar wederom hoofdsponsor van het festival. Vanwege de COVID-19 pandemie, zal de 2020-editie van het 4WD Festival elementen op locatie en online combineren.

Voor degenen die aanwezig willen zijn, zullen passende gezondheids- en veiligheidsmaatregelen rondom de locatie worden gecommuniceerd. Zo blijft de anderhalve meter afstand regel van kracht en zijn er verbeterde hygiënemaatregelen getroffen. U kunt ook thuis het evenement beleven. Demo’s, interviews en de wedstrijden zijn allemaal online te volgen.

Cooper Tire zal van de gelegenheid gebruik maken om haar uitgebreide 4×4 assortiment, dat onlangs werd uitgebreid, online te tonen. Het huidige assortiment bestaat uit banden en profielen voor verschillende omstandigheden – van modderige terreinen tot rotsachtige oppervlakken en van hitte tot extreem nat weer en sneeuw. Meer informatie: www.coopertires.nl.

4WD Festival
Het evenement, dat sinds 2012 elk jaar wordt gehouden, brengt fabrikanten, leveranciers en liefhebbers samen om het 4×4 rijden te beleven en de nieuwste ontwikkelingen in de markt onder de aandacht te brengen.

Tijdens het festival wordt drie keer een online prijsvraag gehouden. Per prijsvraag maken deelnemers kans op een set van 2 Cooper Tire campingstoelen. De prijsvragen verschijnen op de Facebook pagina van het 4WD Festival.

Voor tickets en informatie: www.4wdfestival.nl.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop