Cooper Tires kijkt terug op een geslaagde editie van het 4WD Festival 2021!

Tijdens het 4WD Festival, editie 2021, was Cooper Tires wederom trotse hoofdsponsor van het 4×4 event. Voor Cooper was het 4WD Festival 2021 de uitgelezen kans om iedereen kennis te laten maken met het merk. De opening van het 4WD Festival werd gedaan met een speciale auto gewrapped in de Cooper logo’s en voorzien van Cooper banden. Het publiek kon op deze manier de goede tractie van de speciale P.O.R. banden van Cooper op ruw terrein in het echt bewonderen. Cooper Tires is gespecialiseerd in on- en off-road banden voor 4×4 en SUV. Dit is de reden waarom het 4WD Festival en hoofdsponsor Cooper Tires ook tijdens deze editie zo’n goede match zijn. Bij de ruim opgezette stand van Cooper konden bezoekers de banden bewonderen en daarnaast vragen stellen aan vertegenwoordigers over het merk.

Aandacht voor winter- en all season banden
De winter komt er aan, dat betekend dus dat er meer aandacht is voor winter- en all season banden. Bezoekers van het 4WD Festival konden kennis maken met de Discoverer All Season en de Weathermaster WSC. De Discoverer All Seasons staat bekend om zijn uitstekend waterafvoer en remmen op natwegdek en heeft een label van EU-graad B in deze categorie. De Weathermaster WSC is een winterband welke bestaat uit een directioneel loopvlakpatroon om de sneeuw en de waterafvoer te vergroten. De Discoverer All Season en de Weathermaster WSC beschikken over het 3PMSF symbool, ook wel sneeuwvloksymbool. Banden met het sneeuwvloksymbool voldoen aan Europese praktijkproeven voor grip op aangereden sneeuw en hebben meer tractie op een besneeuwd en glad wegdek.

Prijsvraag
Op het 4WD festival was er naast informatie over het merk Cooper meer te doen. Bezoekers konden meedoen met een prijsvraag: “Noem een belangrijke factor voor het onderhoud van je banden”. We hebben veel goede antwoorden binnengekregen. Veiligheid staat voorop bij Cooper, en daarom is het fijn om te lezen dat onder de ingezonden antwoorden veelal de bandenspanning wordt genoemd als belangrijke factor voor het onderhoud van je banden. Daarnaast werden ook andere factoren genoemd welke essentieel zijn voor het onderhoud van je banden; juiste uitlijning van je auto, gebruik van de juiste banden (zomer- en winterbanden) voor de geldende weersperiode en je bandenspanning minimaal elke twee maanden checken. Onder de goede antwoorden heeft Cooper Tires een aantal prijzen verloot, zoals een EHBO-kit, fleece deken, een Cooper tas en nog veel meer andere Cooper Tires goodies. De winnaars zijn per mail op de hoogte gebracht en ontvangen binnenkort de prijzen.

Cooper Tires kijkt terug op een geslaagd 4WD Festival waar veiligheid, saamhorigheid en fun samenkwamen. Onze Cooper banden zijn in heel Nederland verkrijgbaar. Informeer bij je lokale bandenleverancier naar het assortiment, of kijk op: www.coopertires.nl

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop