De Maxxis Premitra WP6 nu ook verkrijgbaar voor SUV!

Het winterassortiment van Maxxis banden is onlangs verder uitgebreid! De Premitra WP6 was al enige tijd beschikbaar voor personen wagens, maar is er nu ook voor SUV. De WP6 is een winterband die sterk wordt aanbevolen door de Duitse ADAC, beter bekend als de Duitse ANWB.

Premitra WP6 in het kort

De Premitra WP6 biedt uitstekende tractie en prestaties in winterse omstandigheden. Deze band biedt veiligheid als het buiten 7°C of kouder is. Het richtingsgebonden ‘V’-profiel verhoogt de afvoer van water en sneeuw en zorgt voor betere grip op gladde ondergronden. De vernieuwde rubbersamenstelling zorgt voor een vermindering van de rolweerstand en een lage rolgeluidemmissie. Het blokdesign biedt meer grip voor uitstekende tractie in sneeuw tijdens het sturen en remmen. De constructie, opgebouwd uit hoogwaardige materialen, zorgt voor een betere bescherming tegen stoepranden. Daarnaast is de WP6 voorzien van het 3-peak mountain snowflake symbool (3PMSF), ook wel het sneeuwvloksymbool. De Premitra WP6 van Maxxis is verkrijgbaar in 18 verschillende maten van 17 t/m 19 inch.   

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop