Disclaimer

Noch Reedijk Banden Import B.V. noch gelieerde, dragen enige verantwoordelijkheid voor de inhoud van de informatie op deze internetsite dan wel op basis hiervan.

Aan de redactionele samenstelling en inhoud wordt de uiterste zorg besteed. Desalniettemin aanvaardt Reedijk Banden Import B.V. en gelieerden geen aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan dan wel de directe of indirecte gevolgen van handelen of nalaten op basis hiervan.

Alle op deze website voorkomende afbeeldingen / merknamen / logo’s / video’s / teksten van Reedijk Banden Import B.V. en gelieerde, zijn auteursrechtelijk en merkrechtelijk beschermd en mogen niet zonder toestemming worden gebruikt, op welke wijze dan ook.

Reedijk Banden Import B.V. (RBI) is gevestigd op Industriestraat 11, 3291 CC Strijen, telefoon nr. 078-674 8000. Ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 23035017.

Bestel uw banden direct in onze webshop! Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop