Exclusieve merken

Wij hebben verschillende exclusieve bandenmerken in ons assortiment. Hieronder vindt u meer informatie over deze merken. Wilt u direct banden bestellen? Ga dan naar onze vernieuwde webshop.


Maxxis Banden

Het van oorsprong Taiwanese bandenmerk Maxxis, wordt al meer dan 25 jaar geïmporteerd door ons. Wij zijn exclusief distributeur van Maxxis in de BeNeLux. Maxxis heeft wereldwijd een zeer goede reputatie en naamsbekendheid opgebouwd. Wereldwijd staat Maxxis al jarenlang in de top 10 van grootste bandenfabrikanten.

Maxxis is in 1967 opgericht in Taiwan en heeft 30.000 medewerkers wereldwijd in dienst. Het merk heeft vestigingen in Taiwan, China, Thailand, Vietnam, Japan en Dubai. Maar ook vestigingen in de Verenigde Staten, Canada, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland. Maxxis distribueert haar banden in ongeveer 170 landen.

Maxxis heeft een uitgebreid assortiment en produceert kwalitatief uitstekende banden, tegen zeer concurrerende prijzen. Ons assortiment bestaat uit de volgende categorieën:

M&S markering en het 3PMSF symbool

De all season en winterbanden van Maxxis zijn voorzien van de M&S markering en het 3 Peak Mountain snowflake symbool (3PMSF) op de zijkant van de band. Hierdoor zijn ze  gekwalificeerd als winterband.

Kwaliteitscontrole staat bij Maxxis hoog in het vaandel. Maxxis heeft wereldwijd in vier landen onderzoekscentra: in Taiwan, China, de Verenigde Staten en Nederland (Uden). Chemici en technici maken gebruik van de nieuwste apparatuur en technologie. Er wordt veel aandacht besteedt aan onderzoek en ontwikkeling, waarbij onder andere de rubbersamenstelling van de banden uitgebreid wordt getest en afgestemd op de precieze eisen van de consument. Kortom: een Maxxis band wordt net zolang beoordeeld totdat Maxxis ervan overtuigd is dat dit het beste product is dat kan worden gemaakt en voldoet aan alle Europese eisen.

181023FVEF8876 - verkleind 560xautoMaxxis & Dakar

Maxxis is ook de trotse hoofdsponsor van het Maxxis Dakar Team, onder leiding van Tim Coronel. Met The Beast als voertuig en Maxxis als bandenpartner trotseren Tim & Tom Coronel de zwaarste rally ter wereld. Meer weten over Dakar? Je lees het op onze website!

Wilt u meer weten over Maxxis? Bezoek de officiële Maxxis website of neem contact met ons op!


General Tire by RBI

General Tire

Als importeur voor Nederland voeren wij het exclusieve merk General Tire al heel wat jaren. Het merk is vooral bekend vanwege de 4×4 en SUV kwaliteitsbanden. General Tire is in 1915 opgericht onder de naam: General Tire Rubber Company in Acron, Ohio. In 1957 opende General Tire ‘s werelds grootste bandentest terrein in Uvalde, Texas. Hoewel General Tire van oorsprong uit de Verenigde Staten komt, worden de banden nu voornamelijk door Continental in Europa geproduceerd.

Personen- en bestelwagenbanden

Naast 4×4 en SUV banden, bieden wij met General Tire vanaf nu ook personen- en bestelwagenbanden aan. Met de toevoeging van de personen- en bestelwagenbanden, is het assortiment compleet. Bekijk direct het assortiment General Tire personen- en bestelwagenbanden.

SUV / 4×4 zomer- en winterspecialist!

Een perfecte tractie en goede profielen zijn de belangrijkste kenmerken van het merk, waardoor deze banden uiterst comfortabel zijn. Speerpunttechnologie en een innovatief concept leveren voor General Tire concurrentievoordeel op. General Tire heeft een ruim aanbod aan banden voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens, SUV’s en on/off-road voertuigen in zomer- én winteruitvoering.

Get into the world of General Tire

  • General Tire wordt voornamelijk in Europa geproduceerd;
  • General Tire is te krijgen in zomer- én winterbanden;
  • General Tire biedt een uitgebreid pakket in personenwagen-, bestelwagen, 4×4- en SUV banden;
  • General Tire staat bekend om de robuuste, duurzame en hoogwaardige banden.

Meer informatie over General Tire kunt u terugvinden op www.generaltire-nederland.nl


Barum, a brand of ContinentalBarum

Banden van Barum staan voor Europese kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ze bieden indrukwekkend hoge kilometrage en uitgebalanceerde rijeigenschappen. Barum produceert banden in de modernste fabrieken van Europa onder de paraplu van de Continentaal-groep.

Barum – de slimme keuze: betaalbare, duurzame banden.

De jaarlijkse Barum productie bedraagt meer dan 21 miljoen banden voor personenauto’s en bijna 1 miljoen truckbanden. Barum is een van de meest succesvolle bandenfabrikanten in Centraal-Europa en maakt haar slogan waar: “Goede banden. Goede deal.”

Wij zijn exclusief importeur van Barum voor Nederland en wij voeren in dit merk een ruim assortiment in personenwagenbanden (UHP), SUV- en 4×4 banden. Bekijk hier assortiment Barum banden.

Barum staat voor:

  • Geproduceerd door premium merk Continental
  • Europese band van hoge kwaliteit
  • Brede range in zomer- en winterbanden
  • Duurzame banden voor de slimme automobilist

Comments are closed.