Exclusieve merken

Maxxis wordt geproduceerd in Azië en is van oorsprong een Taiwanese band. Het merk wordt al meer dan 30 jaar door RBI succesvol in de Benelux gedistribueerd. Maxxis International Co., Ltd. staat op nr. 10 in de ranglijst grootste bandenproducenten ter wereld! Maxxis produceert kwalitatief uitstekende banden tegen zeer concurrerende prijzen en biedt een uitgebreid assortiment  in zomer-, winter- en 4 seizoenenbanden. Daarnaast behoren caravan-/camper-, aanhangwagen-, trailer- en witte zijvlak-banden (WSW) voor Amerikaanse voertuigen ook tot het assortiment.

Lees meer of ga direct naar de matenpaketten van Maxxis:


 Barum. A brand of Continental.

Barum – de slimme keuze: betaalbare, duurzame banden.
Banden van Barum staan voor Europese kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ze bieden indrukwekkend hoge kilometrage en uitgebalanceerde rijeigenschappen.
Barum produceert banden in de modernste fabrieken van Europa onder de paraplu van de Continentaal-groep.
De jaarlijkse Barum productie bedraagt meer dan 21 miljoen banden voor personenauto’s en bijna 1 miljoen truckbanden. Barum is een van de meest succesvolle bandenfabrikanten in Centraal-Europa en maakt haar slogan waar: “Goede banden. Goede deal.”

RBI is exclusief importeur van Barum voor Nederland en voert in dit merk een ruim assortiment in personenwagenbanden (UHP), SUV- en 4×4 banden.

Lees meer of ga direct naar de matenpaketten van Barum:


General Tire komt van oorsprong uit de Verenigde Staten maar wordt tegenwoordig voornamelijk in Europa geproduceerd. Het merk is vooral bekend om zijn 4×4 en SUV banden van zeer hoge kwaliteit.  Deze banden worden geproduceerd door Continental.

Lees meer of ga direct naar de matenpaketten van General Tire:

Naar boven

Comments are closed.