RBI gaat vanaf 1 juli 2021 over op een nieuwe Interface

Vanaf 1 juli 2021 gaan wij over op een nieuw automatiseringssysteem en een nieuwe webshop & bestel app. Lees in deze folder welke voordelen en gevolgen deze veranderingen voor u hebben.

RBI folder wijzigingen per 1 juli 2021

Belangrijke informatie over uw interface met RBI:

Veel van onze klanten hebben op dit moment een digitale interface met ons automatiseringssysteem. Bijvoorbeeld via EDIWheel, FTP of maken gebruik van *.CSV exports waarmee vanuit uw systeem veelal geautomatiseerd besteld kan worden. Om onze dienstverlening nog beter op uw systemen af te stemmen zullen wij in deze interfaces een aantal wijzigingen doorvoeren.

Een nieuw computersysteem betekent in dit geval ook dat de wijze van interfacen gaat veranderen.
Dit is op u van toepassing wanneer:

  • U gebruik maakt van EDIWheel voor het opvragen van beschikbaarheid of het plaatsen van bestellingen.
  • U op wat voor manier dan ook bestanden van RBI ontvangt en vervolgens upload in uw systeem (voorraad / pricing / bestellingen).
  • U gebruik maakt van overige digitale berichtgeving zoals facturen en/of pakbonnen.

* het systeemnummer waarmee u nu werkt zal gaan wijzigen!

Om de interface tussen u en RBI per 1 juli 2021 in stand te kunnen houden doen wij een beroep op u om zo spoedig mogelijk via de button FORMULIER de gevraagde informatie in te vullen en op de knop VERZENDEN te klikken. Wij nemen vervolgens contact op om te bespreken hoe we samen de nieuwe verbinding kunnen inregelen.

Contact

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met uw accountmanager of via het algemene telefoonnummer:
0031 (0) 88 – 225 40 18

Wij staan voor u klaar!

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop