2015_Conti_GWIE_GT_Banner_Grabber-GT_300x250_Animiert_160129GENERAL TIRE

Als importeur voor Nederland voert R.B.I. dit exclusieve merk al heel wat jaren. General Tire is vooral bekend vanwege de 4×4 en SUV kwaliteitsbanden. General Tire is in 1915 opgericht onder de naam: General Tire Rubber Company in Acron, Ohio. In 1957 opende General Tire ‘swerelds grootste bandentestterein in Uvalde, Texas.  Hoewel General Tire van oorsprong uit de Verenigde Staten komt, worden de banden nu voornamelijk door Continental in Europa geproduceerd.

SUV / 4×4 ZOMER ÉN WINTERSPECIALIST!

Een perfecte tractie en goede profielen zijn de belangrijkste kenmerken van het merk waardoor deze banden uiterst comfortabel zijn. Speerpunttechnologie en een innovatief concept leveren voor General Tire concurrentievoordeel op. General Tire heeft een ruim aanbod aan banden voor personenauto’s, lichte bedrijfswagens, SUV’s en on/off-road voertuigen in zomer én winteruitvoering.

GT logo 2 color_no_gradient

 

 GENERAL TIRE MATENPAKKET:

GET INTO THE WORLD OF GENERAL TIRE

  • General Tire wordt voornamelijk in Europa geproduceerd
  • General Tire is te krijgen in zomer- én winterbanden
  • General Tire biedt een uitgebreid pakket in 4×4/SUV banden
  • General Tire staat bekend om de robuuste, duurzame en hoogwaardige banden

SUV band Grabber GT

Deze band is nieuw ontwikkeld voor high powered SUV’s en off-road voertuigen, en heeft een aantrekkelijk sportief profiel. Het asymmetrische loopvlak garandeert goede prestaties op droog en nat wegdek en een hoog niveau van veiligheid dankzij uitstekende rem prestaties op het natte wegdek. Deze band biedt een hoog rijcomfort door een flink verminderd extern afrolgeluid.

 

Terug

Comments are closed.