Hifly maakt al jaren succesvol deel uit van ons assortiment. Dit budgetmerk staat bekend vanwege de uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. De banden worden geproduceerd door Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., een van China’s meest toonaangevende bandenfabrikanten.

Hifly zomer-winter-all season autobanden

Ons Hifly assortiment bestaat momenteel uit meer dan 300 maten en wordt voortdurend uitgebreid. Het zomerassortiment bestaat uit banden voor personenwagens (UHP), SUV’s, 4×4 (on/off-road), caravans en bestelwagens; van 12” tot 22”. In all season bieden wij twee profielen voor personen- en bestelwagens in 13” tot 18”. Het winterassortiment bestaat
uit profielen voor personenwagens, SUV’s en bestelwagens, in 12” tot 20”. Zowel de all season als de winterbanden hebben het ‘three peak mountain’-symbool en de M&S markering en worden hierdoor officieel erkend als winterband.

Naast de hierboven genoemde ranges, bieden wij ook Hifly truckbanden voor Steer, Drive en Trailer. De kwaliteit en de kilometrage van deze banden is uitstekend. Dit segment wordt ook continu aangepast aan de vraag van de (inter)-nationale bandenmarkt.

  • Meer dan 300 maten
  • Zomer-, winter- en all season profielen
  • Extreem complete range inclusief truckbanden
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Erg positief ontvangen in de (inter)nationale bandenmarkt
  • Bekende producent met een goede reputatie

Wilt u meer weten over Hifly? Neemt u dan contact op met onze verkoop.

Comments are closed.