Hifly 10 jaar in ons assortiment

 


In september van dit jaar maakt HIFLY inmiddels 10 jaar (!) succesvol deel uit van ons assortiment. Zoals u weet heeft het merk zich in al die tijd spectaculair doorontwikkeld en heeft het zich in die 10 jaar bewezen als een zeer betrouwbaar merk. Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding is één van de belangrijkste pijlers.

Het assortiment is inmiddels uitgegroeid tot een totaalaanbod van meer dan 350 SKU’s. Het zomerassortiment biedt banden voor personenwagens (UHP), SUV’s, 4×4 (on/off-road), caravans en bestelwagens in een range van 12 t/m 22 inch. In all season bestaat het assortiment uit twee profielen voor personen- en bestelwagens oplopend tot 18 inch. Voor het winterseizoen zijn profielen tot en met 20 inch voor personenwagens, SUV’s en bestelwagens opgenomen.

Het totale Hifly aanbod wordt voortdurend afgestemd op het actuele en het toekomstige wagenpark. Een goed voorbeeld hiervan is de verdere uitbreiding van het assortiment all season banden die de komende periode gepland staat. Inmiddels zijn er in de afgelopen 10 jaar miljoenen Hifly banden in de Europese markt gemonteerd.


 

Hifly zomer-winter-all season autobanden


  • Meer dan 350 SKU’s
  • Zomer-, winter- en all season profielen
  • Extreem complete range inclusief truckbanden
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Erg positief ontvangen in de (inter)nationale bandenmarkt
  • Bekende producent met een goede reputatie

Naast de hierboven genoemde ranges, bieden wij ook Hifly truckbanden voor Steer, Drive en Trailer. De kwaliteit en de kilometrage van deze banden is uitstekend. Dit segment wordt ook continu aangepast aan de vraag van de (inter)-nationale bandenmarkt.

Wilt u meer weten over Hifly? Neemt u dan contact op met onze verkoop.

Comments are closed.