Koning Winter campagne

De dagen worden weer korter en de wintertijd is weer ingegaan. Dat is hét startschot voor het wisselseizoen. Een drukke tijd voor u, waarbij RBI u graag ondersteunt met de inmiddels bekende Koning Winter campagne.

Hoe werkt de Koning Winter campagne ook alweer? Op alle all-season en winterbanden die u, tussen 1 november 2023 en 29 februari 2024, bij RBI bestelt, spaart u één punt. Voor iedere bestelde Bridgestone all-season en winterbanden bestelt geldt de verdubbelaar: hiervoor ontvangt u twee punten. En voor iedere bestelde Bridgestone Turanza All Season 6 ontvangt u 4 spaarpunten per band!

Koning Winter geeft mooie prijzen weg. In de maanden november, december en januari spaart u iedere maand opnieuw voor een teamprijs. En eind februari worden de winnaars bekend gemaakt die over de hele actieperiode de meeste punten hebben gespaard. Deze winnaars worden gekroond tot Koning Winter 2023-2024 en gaan met 4 personen racen op het circuit van Zandvoort!

Meer informatie over de Koning Winter campagne kunt u opvragen bij uw RBI accountmanager.

Actievoorwaarden:
De actieperiode is van 1 november 2023 tot en met 29 februari 2024. De actie geldt op alle merken all-season en winterbanden. Op Bridgestone all-season en winterbanden geldt de verdubbelaar en bij aankoop van Bridgestone Turanza All Season 6 banden ontvangt de klant 4 spaarpunten. Banden die retour worden gestuurd, tellen niet mee in het aantal verkochte banden. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd en prijzen zijn niet inwisselbaar of aanpasbaar. RBI behoudt zich het recht om de actievoorwaarden op elk moment te wijzigen.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop