Maxxis AP3 scoort gedeelde 3e plaats!

In de recent gepubliceerde all season bandentest van Sportauto heeft de Maxxis AP3 een gedeelde 3e plaats gescoord! De band scoort, net als de Continental AllSeasonContact een 7,9 en wordt daarmee beoordeeld als ‘goed’. Maxxis passeert hiermee diverse gerenommeerde merken.

In de test behaalde de Maxxis AP3 goed op het onderdeel ‘rijden op droog wegdek’. Op dit onderdeel krijgt de band het stempel goed & veilig. Ook biedt de AP3 bescherming tegen aquaplaning, waardoor u veilig kunt rijden op natte wegen, aldus de uitkomsten van de bandentest.

Bekijk hier de volledige test!

Wij zijn trots op Maxxis!

Wij zijn al meer dan 30 jaar exclusief distributeur van Maxxis in de Benelux. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide range zomer, winter en all season banden voor personenwagens, bestelwagens, SUV’s en 4×4 voertuigen, maar ook camper en aanhangwagenbanden zijn onderdeel van ons assortiment.

In 2020, maar ook in de afgelopen jaren, zijn verschillende Maxxis profielen positief beoordeeld in diverse bandentesten. Het resultaat van de AP3 in de all season bandentest van Sportauto zien wij wederom als een erkenning van de kwaliteit van het merk.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop