Maxxis banden schitteren ook in bandentesten Autobild & Auto Motor und Sport!

Naast de goede resultaten van de Maxxis HP5 en de Maxxis VS5 in de ADAC en Auto Zeitung bandentesten, kunnen wij met trots melden dat de VS5 en de AL2 ook goed getest zijn. In de Autobild test scoorde de AL2 een mooie 4e plaats. In de Auto Motor und Sport test behaalde de VS5 de top 5. Ook hieruit blijkt maar weer de goede kwaliteit van Maxxis.

Auto Motor und Sport: Victra Sport 5 – 5e plaats

Maxxis VS5

Recent heeft de Duitse Auto Motor und Sport zomerbandentest plaatsgevonden waarin de Maxxis zomerband Victra Sport 5 is getest. Deze band (maat 225/45R18 Y) eindigde op een mooie 5e plaats. Het profiel scoorde een ‘goed’ op het onderdeel ‘droog’ en ‘nat’.

De Victra Sport 5 is beschikbaar in meer dan 25 maten, in 17 t/m 19 inch.

Autobild: Vansmart A/S AL2 – 4e plaats

MAxxis_AL2_500x600px

Daarnaast testte Autobild all season banden in de categorie ‘bestelwagen’. In deze bandentest (maat 235/65R16C) scoorde de Maxxis Vansmart A/S AL2 een 4e plaats, boven A-merken, zoals Pirelli en Vredestein.

De Vansmart A/S AL2 is voorradig in bijna 30 maten, lopend van 14 t/m 17 inch.

Bekijk de resultaten van de bandentesten

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop