Maxxis blijft scoren in bandentesten!

De afgelopen jaren zijn er meerdere Maxxis profielen positief beoordeeld in diverse Europese bandentesten zoals de ADAC, Auto Zeitung, Autobild en Auto Motor und Sport en ViBilägare.

Recent scoorde de Premitra HP5 een eerste plek bij de gerenommeerde Zweedse bandentest van Vi Bilägare. Buiten de HP5 zijn er een aantal andere zomer- en all season profielen die goed beoordeeld zijn in verschillende Europese bandentesten.

Maxxis beschikt over een uitgebreide range aan zomer-, winter- en all season banden voor PCR, SUV/4×4, caravan & camper en bestelwagen. Tevens banden met wit zijvlak voor oldtimers.

RBI is al meer dan 30 jaar exclusief Maxxis distributeur in de Benelux.

’De afgelopen jaren zijn verschillende Maxxis profielen regelmatig positief beoordeeld in diverse (inter)nationale bandentesten. Het feit dat diverse Maxxis banden eerder als winnaar uit de bus zijn gekomen, is voor ons een erkenning van de kwaliteit’, aldus RBI.

Bekijk hieronder het zomer- en all season assortiment dat goed is beoordeeld:

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop