Maxxis Premitra HP5 testwinnaar in Zweedse Vi Bilägare zomerbandentest

Maxxis banden, ons exclusieve merk, blijkt onoverwinnelijk in de gerenommeerde Zweedse bandentest van Vi Bilägare. De populaire Premitra HP5 is op de eerste plaats geëindigd. De zomerband bewijst de ultieme mix te zijn van betrouwbare prestaties en betaalbaarheid.

In de bandentest die heeft plaats gevonden in het Franse Montpellier, zijn acht verschillende merken/profielen getest in de maat 225/45R17. Dit is een gangbare maat voor veel voorkomende automodellen. In deze test zijn banden uit diverse prijssegmenten vergeleken, waarbij de HP5 op de meeste onderdelen veel indruk heeft gemaakt.

Sensationele prestaties

De stabiliteit en stuurrespons is op droog wegdek van absolute topklasse. Zelfs als de grens wordt opgezocht, blijft de band goed manoeuvreerbaar. Ook op nat wegdek imponeert de HP5 en scoort het best op het gebied van aquaplaning. Daarnaast heeft de band ook de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Trotse exclusief distributeur

Wij zijn al meer dan 30 jaar exclusief Maxxis distributeur in de Benelux. De afgelopen jaren zijn verschillende Maxxis profielen regelmatig positief beoordeeld in diverse (inter)nationale bandentesten. Het feit dat de Premitra HP5 als winnaar uit de bus is gekomen, is voor ons een erkenning van de kwaliteit.

Wij hebben een uitgebreid matenpakket beschikbaar van deze testwinnaar. De Premitra HP5 is voorradig in meer dan 45 maten, lopend van 15 t/m 18 inch. Op www.maxxisbanden.nl is meer informatie te vinden over de HP5. Ook voorziet ons sales team graag van meer informatie: +31 (0)88 225 40 18 / sales@rbi.nl.

Bron: Vi Bilägare’s Summer Tyre Test 2021

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop