Maxxis WP6 scoort goed in winterbandentest ADAC!

Met trots kunnen wij u vertellen dat ons exclusieve merk Maxxis in de winterbandentest van de ADAC zeer hoog is geëindigd. In de welbekende ADAC winterbandentest 2020 bereikte de WP6 de top 5, waarbij de band ‘sterk wordt aanbevolen’

In de test, waarbij de bandenmaat 205/55 R16 91H werd getest, scoorde de Maxxis WP6 goed op de volgende onderdelen:

  • De beste score op droog wegdek
  • De beste notering wat betreft afrolgeluid
  • Goede prestaties op sneeuw en ijs

Bekijk hier de volledige winterbandentest

Wij zijn trots op Maxxis!

Wij zijn al meer dan 30 jaar exclusief distributeur van Maxxis in de Benelux. Het assortiment bestaat uit een uitgebreide range zomer, winter en all season banden voor personenwagens, bestelwagens, SUV’s en 4×4 voertuigen, maar ook camper en aanhangwagenbanden zijn onderdeel van ons assortiment.

De afgelopen jaren zijn verschillende Maxxis profielen positief beoordeeld in diverse bandentesten. Het resultaat van de ADAC winterbandentest 2020 zien wij wederom als een erkenning van de kwaliteit van het merk.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop