Maxxis zomerbanden schitteren in bandentesten ADAC & Auto Zeitung

Met trots delen wij mede dat ons exclusieve merk Maxxis in maar liefst twee bandentesten zeer hoog is geëindigd. In de welbekende ADAC en Auto Zeitung  testen bereikten de Premitra HP5 en Victra Sport 5 beiden de top 4. Een resultaat dat wederom de kwaliteit van het merk weerspiegelt.

ADAC: Premitra HP5 – 3e plaats | Victra Sport 5 – 4e plaats
Onlangs heeft de Duitse ADAC zomerbandentest plaatsgevonden waarin twee Maxxis zomerbanden zijn getest. De Premitra HP5 (235/55R17) eindigde zelfs in de top 3 en de Victra Sport 5 (225/40R18) op een mooie 4e plaats. Beide profielen scoorden een ‘goed’ op de onderdelen remmen op nat en droog wegdek, brandstofverbruik en slijtage. ‘’De Maxxis HP5 en Victra Sport 5 staan qua prestatieniveau op gelijke voet met die van de welbekende namen. Maxxis is in staat om menig A-merk te overtreffen,’’ aldus ADAC.

Maxxis; SUV zomerband; ADAC, bandentest

Auto Zeitung: Premitra HP5 – 4e plaats
In de Auto Zeitung test werden 20 profielen vergeleken op basis van 13 criteria en prijs-kwaliteitverhouding. In deze test wordt de top 3 op de voet gevolgd door de Premitra HP5 (225/50R17). Ook in deze test bewijst deze band zijn kracht. Tractie en behendigheid zijn punten waar de band goed op scoort. Auto Zeitung: ‘’Deze gunstig geprijsde band biedt goede, uitgebalanceerde prestaties.’’

Maxxis; HP05;zomer; bandentest; ADAC; Auto Zeitung

Trots op Maxxis
Wij zijn al meer dan 25 jaar exclusief Maxxis distributeur in de Benelux. ’De afgelopen jaren zijn meerdere Maxxis profielen positief beoordeeld in diverse bandentesten. De resultaten van de ADAC en Auto Zeitung zien wij wederom als een erkenning van de kwaliteit.’

Beide uitblinkers zijn met een uitgebreid matenpakket beschikbaar. De Premitra HP5 is voorradig in meer dan 55 maten, lopend van 15 t/m 18 inch. De Victra Sport 5 is beschikbaar in meer dan 25 maten, in 17 t/m 19 inch.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop