Het van oorsprong Taiwanese bandenmerk Maxxis wordt al meer dan 25 jaar geïmporteerd door bandengroothandel Reedijk Banden Import B.V. R.B.I. is exclusief distributeur van Maxxis voor de Benelux en Frankrijk. Maxxis heeft wereldwijd een zeer goede reputatie en naamsbekendheid verworven. Wereldwijd staat Maxxis op de negende plaats van grootste bandenfabrikanten. Maxxis heeft een distributienetwerk in 170 landen en bedrijfsactiviteiten in o.a. Azië, Europa, Canada en de Verenigde Staten en bandenfabrieken in Taiwan, China en Thailand.

Maxxis heeft een uitgebreid assortiment en produceert kwalitatief uitstekende banden tegen zeer concurrerende prijzen. Het aanbod in Maxxis dat R.B.I. biedt, bestaat uit banden voor:

De 4-seizoenen banden van Maxxis zijn gekwalificeerd als winterband, te herkennen aan de M&S-markering en het 4-peak mountain symbool op de zijkant van de band. Naast deze zeer brede range produceert Maxxis ook banden voor o.a. scooters, motoren, maaimachines, karts en fietsen.

Kwaliteitscontrole staat bij Maxxis hoog in het vaandel. Maxxis heeft wereldwijd in vier landen onderzoekscentra: in Taiwan, China, de Verenigde Staten en Nederland (Uden). Chemici en technici maken gebruik van de beste apparatuur en technologie.

Bij Maxxis wordt veel aandacht besteedt aan onderzoek en ontwikkeling, waarbij o.a. de rubbersamenstelling van de banden uitgebreid wordt getest en afgestemd op de precieze eisen van de consument. Kortom: een band van Maxxis wordt net zolang beoordeeld totdat Maxxis ervan overtuigd is dat dit het beste product is dat kan worden gemaakt en voldoet aan alle Europese eisen.

Meer informatie is tevens te vinden op: www.maxxisbanden.nl

• Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
• Zeer brede range
• Zomer-, winter- en 4-seizoenenbanden
• Negende plaats bandenproducent wereldwijd
• Exclusief merk

Maxxis is o.a. sponsor van FC Liverpool, de Australian Open en het Maxxis Dakar Team o.l.v. Tim Coronel.

Terug

Comments are closed.