Over R.B.I.

Sinds 1973 zijn wij succesvol actief in de (inter)nationale banden business. Ons indrukwekkende assortiment is één van onze pijlers. Als totaalleverancier bieden wij zowel A-merken en kwaliteitsmerken, als budgetmerken en een aantal interessante exclusieve merken: Maxxis, General Tire en Barum. En niet geheel onbelangrijk: tegen concurrerende prijzen. Ook voor truckbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed truck assortiment in diverse A-merken, kwaliteitsmerken en budgetmerken.

Persoonlijk & dichtbij

Dankzij onze voorraadhoudende filialen verspreid door het hele land, staan wij dichtbij onze klant. Onze vestigingen staan garant voor persoonlijk contact, uitstekende service en een flinke dosis knowhow van de markt. Vóór 11:00u besteld = vóór 16:30u in huis. Wij streven ernaar om op alle 12 vestigingen een zo breed mogelijke voorraad voor u beschikbaar te hebben. Bestelt u na 14:00u of zijn de door u gezochte banden niet beschikbaar in de lokale vestiging? In dat geval kunt u een beroep doen op onze centrale voorraad van ca. 5.000.000 banden die wij binnen 1 werkdag bij u kunnen afleveren.

Wilt u meer weten over R.B.I.? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Marketing & Communicatie

Wij ondersteunen u graag op het gebied van Marketing & Communicatie

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Onze marketingafdeling kan u op verschillende vlakken ondersteunen!

Lees meer

ICT & Support

Hulp nodig met het inladen van onze artikelen in uw webshop?

Onze ICT & Support afdeling helpt u graag! Samen zorgen wij er voor dat u nog meer banden gaat verkopen!

Lees meer

Logistiek & Transport

Iedere werkdag vertrekken onze bestelbussen vanaf onze vestigingen om via de vaste routes van onze logistiek & transport, alle banden op tijd af te leveren. Bij alle R.B.I. vestigingen wordt ook de “Stop & Go” faciliteit aangeboden, waardoor direct na bestelling banden zelf op de vestigingen kunnen worden afgehaald. Lees meer over onze logistieke voordelen.

Lees meer

Vacatures

Wij bieden op verschillende vlakken een uitdagende baan

Zou u willen werken binnen Reedijk Banden Import en onderdeel willen worden van een bedrijf vol ervaring en mogelijkheden? Klik dan nu op de button hieronder en bekijk de huidige vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Lees meer

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop