Over R.B.I.

Sinds 1973 zijn wij succesvol actief in de (inter)nationale banden business. Ons indrukwekkende assortiment is één van onze pijlers. Als totaalleverancier bieden wij zowel A-merken en kwaliteitsmerken, als budgetmerken en een aantal interessante exclusieve merken: Maxxis, General Tire en Barum. En niet geheel onbelangrijk: tegen concurrerende prijzen. Ook voor truckbanden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed truck assortiment in diverse A-merken, kwaliteitsmerken en budgetmerken.

Persoonlijk & dichtbij

Dankzij onze vier voorraadhoudende filialen verspreid door het hele land, staan wij dichtbij onze klant. Onze vestigingen staan garant voor persoonlijk contact, uitstekende service en een flinke dosis knowhow van de markt. De verschillende locaties in Hengelo, Houten, Strijen en Venlo beschikken over een brede voorraad van zo’n 25.000 banden. In ons Centraal Distributie Centrum hebben wij maar liefst 1,5 miljoen banden beschikbaar. Wij zijn in staat om uw banden binnen 24 uur te leveren, met eigen routes of vanuit ons Centrale Distributie Centrum. Daarnaast biedt iedere vestiging de mogelijkheid om de bestelde banden direct af te komen halen.

Wilt u meer weten over R.B.I.? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Marketing & Communicatie

Wij ondersteunen u graag op het gebied van Marketing & Communicatie

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden? Onze marketingafdeling kan u op verschillende vlakken ondersteunen!

Lees meer

ICT & Support

Hulp nodig met het inladen van onze artikelen in uw webshop?

Onze ICT & Support afdeling helpt u graag! Samen zorgen wij er voor dat u nog meer banden gaat verkopen!

Lees meer

Logistiek & Transport

Al onze vestigingen leveren iedere werkdag met eigen wagens via vaste routes en wij bieden u 24-uurs levering vanuit het Centraal Distributie Centrum. Ook hebben wij een “Stop & Go” faciliteit, waardoor u direct nadat u een bestelling heeft geplaatst, uw banden op de vestiging zelf kunt afhalen.

Lees meer

Vacatures

Wij bieden op verschillende vlakken een uitdagende baan

Zou u willen werken binnen Reedijk Banden Import en onderdeel willen worden van een bedrijf vol ervaring en mogelijkheden? Klik dan nu op de button hieronder en bekijk de huidige vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Lees meer

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop