ICT & Support

e-Business

Op het gebied van ICT & Support denken wij graag mee met onze klanten en zijn wij in staat een grote verscheidenheid aan ICT oplossingen te bieden. Onze afdeling e-Business helpt u graag!

In onze efficiënte webshop kunt u 24/7 banden bestellen. De webshop is real-time gekoppeld aan onze voorraad en prijzen, waardoor u altijd wordt voorzien van de juiste informatie. Wij werken continu aan de verbetering van de webshop. Dit betekent dat u van ons mag verwachten dat wij de informatie op een correcte, snelle en gebruiksvriendelijke manier presenteren. Zo is het mogelijk om met de webshop via track & trace uw orders te volgen, de layout van de webshop te personaliseren en is er veel informatie over onze producten beschikbaar.

Meer mogelijkheden in onze webshop

De zoekmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Daarnaast hebben wij een klantenportaal om onze klanten altijd van informatie te kunnen voorzien. Het klantenportaal biedt een totaaloverzicht van alle lopende en afgehandelde orders en complete financiële informatie van de desbetreffende klant, inclusief de facturen die in PDF formaat kunnen worden gedownload. Kortom, wij stellen alle informatie waar u behoefte aan heeft digitaal beschikbaar.

Ook op lokaal niveau willen wij helpen met de verkoop van banden. Wij zijn voorzien van alle mogelijke ICT oplossingen als het gaat om elektronische uitwisseling van gegevens (EDI). Geen papierstroom meer, maar alle digitale mogelijkheden die u maar kunt bedenken, waaronder voorraadinformatie, pakbonnen, track & trace informatie en digitale facturatie. Verder wisselen wij graag met onze klanten van gedachten over de ontwikkeling van een lokale banden webshop, voor de verkoop richting uw eigen klanten. Ook hier hebben wij een pasklare oplossing voor u beschikbaar.

Kortom, onze ICT & Support oplossingen leiden voor onze klanten tot:

  • Betere en gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden
  • Snelle en accurate informatievoorziening
  • Betere lokale verkoopmogelijkheden
  • Kostenbesparingen

Stel direct uw vraag aan onze e-Business afdeling!

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop