Winterbanden en sneeuwkettingen

Reedijk Banden Import B.V. biedt ook voor het winterbandenseizoen een ruime keuze winterbanden voor personenwagens, bestelwagens, SUV/4×4 en in (Ultra) High Performance. Deze winterbanden zijn niet alleen verkrijgbaar in alle bekende A-merken zoals Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Michelin, Pirelli en Vredestein, maar ook in de exclusieve merken Maxxis, Barum en General Tire en in budget merken als Hifly, Gripmax en Petlas.

Actuele winterbanden- en sneeuwkettingenplicht in Europa

De regelgeving over de verplichting van winterbanden en sneeuwkettingen in Europa verandert continu. De regels verschillen per land, zelfs de productiedatum van banden kan een belangrijke rol spelen. Branchevereniging VACO houdt de regelgeving nauwlettend in de gaten en heeft de huidige verplichtingen in een overzicht in kaart gebracht.

U kunt hier het meest actuele overzicht downloaden: Regelgeving winterbanden en sneeuwkettingen okt 2021 Bron-VACO

Dit overzicht bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Uitgelichte informatie over de winterbandenregelgeving in Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland;
  2. Wetgeving banden Europa voor personen- en bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen (≤ 3.500 kg);
  3. Wetgeving banden Europa voor bedrijfswagens (> 3.500 kg);
  4. Wetgeving sneeuwkettingen Europa voor personen- en bestelwagens en lichte bedrijfsvoertuigen (≤ 3.500 kg);
  5. Wetgeving sneeuwkettingen Europa voor bedrijfswagens (> 3.500 kg).

Bron: bandveilig.nl


E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan! Heeft u de RBI bestel app vóór 1 juli 2021 gedownload? Dan heeft u nog de oude versie. Per 1 juli 2021 kunt u de vernieuwde bestelapp downloaden. Klik hiervoor op de onderstaande buttons.

Bezoek onze webshop