Vacature Chauffeur bestelauto RBI Houten

Reedijk Banden Import in Houten zoekt een flexibele Chauffeur bestelauto die op oproepbasis beschikbaar is.

Wat houdt de functie in?

In de functie van Chauffeur bestelauto wordt je op oproepbasis ingezet bij een dagelijkse rit naar klanten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het vervoeren en lossen van autobanden. Je gaat hierbij zorgvuldig om met de kwaliteit van de lading. Het retourladen van autobanden behoren eveneens tot je taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de vrachtdocumenten. Wij hebben een eigen wagenpark waarmee de routes gereden worden.

De vacature betreft een functie op oproepbasis als aanvulling van ons team met Chauffeurs. Geïnteresseerden die reeds met pensioen zijn, worden ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. De standplaats is Houten.

Wat verwachten wij?

• Ervaring als chauffeur en in het bezit van een geldig rijbewijs B;
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
• Je bent als oproepkracht uiteraard flexibel inzetbaar;
• Enige kennis van autobanden en/of ervaring met het vervoeren en lossen van auto- en truckbanden is een pré.

Verder vinden wij het belangrijk dat je klantgericht en gemotiveerd bent. Daarnaast ben je betrouwbaar en nauwkeurig. Tot slot beschik je over een no-nonsense mentaliteit passend binnen onze werk cultuur.

Wat bieden wij?

Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden

Reedijk Banden Import biedt een verantwoordelijke functie binnen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf, waarbinnen de menselijke factor centraal staat. Er heerst een
no-nonsense mentaliteit met passie, kwaliteit, hard werken en een gezonde dosis humor als kernwaarden. Daarnaast bieden wij alle ruimte om je talenten optimaal te ontwikkelen, veel nieuwe ervaring op te doen en jouw rol verder vorm te geven!

Reedijk Banden Import B.V.

Reedijk Banden Import en heeft zich sinds 1973 ontwikkeld tot een professionele, internationale- en nationale bandendistributeur. Ons doel is ook vandaag de dag om een betrouwbare partner te zijn én te blijven voor onze klanten en dit uiteindelijk ook te kunnen zijn voor onze medewerkers.

Reedijk Banden Import staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen.
Vanuit onze vier vestigingen verspreid over Nederland en ons centraal distributiecentrum zijn wij in staat klanten snel en optimaal te bedienen. De klantenkring bestaat voornamelijk uit montage- en bandenspecialisten en groothandels in de automotive branche.

Onze voorraadhoudende vestigingsfilialen bevinden zich naast Houten in Moerdijk, Enschede en Venlo. Het voorraadbeleid is gericht op een maximale service en uitleveringsgraad door op de vestigingen een zeer brede voorraad (zo’n 25.000 banden) te hanteren, terwijl ons centraal distributiecentrum beschikt over een diepe voorraad van maar liefst 1,5 miljoen banden. Al onze vestigingen bieden 24-uurs levering, hebben tevens iedere werkdag met eigen wagens vaste afleveringsroutes en beschikken zij over een afhaalcapaciteit.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met afdeling Personeelszaken, bereikbaar op telefoonnummer 0181-331444.

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: pz@rbi.nl. Zorg voor een goed onderbouwde brief en een volledig en up–to-date CV. Zo kunnen wij jouw sollicitatie beter beoordelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Reedijk Banden Import B.V. niet op prijs gesteld.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop