Vacature magazijnmedewerker / chauffeur RBI Houten

Reedijk Banden Import B.V. in Houten zoekt een gemotiveerde en bekwame magazijnmedewerker/ chauffeur. Jouw gedrevenheid en no-nonsense mentaliteit staan garant voor een optimale dienstverlening.

Wat houdt de functie in?

Voor onze vestiging in Houten zoeken wij een zelfstandige en servicegerichte
magazijnmedewerker / chauffeur. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het orderpicken en het laden en lossen van onze producten, te weten auto- en truckbanden.
Wanneer onze voorraad aangevuld wordt, controleer jij tijdens het lossen of de producten overeenkomen met onze bestelling. Anderzijds controleer jij bij het laden of de uitgaande producten overeenkomen met de order van onze klanten. Afwijkingen en/of beschadigingen meldt je direct aan je leidinggevende. Het opruimen en ordenen van ons magazijn behoren eveneens tot je taken.

Daarnaast bezorg je dagelijks in een route in en rondom het midden van Nederland, de auto- en truckbanden bij onze klanten. Wij hebben een eigen wagenpark waarmee deze routes gereden worden. Kortom een erg divers takenpakket.

Je functioneert in een hecht team van 7 collega’s en rapporteert aan de vestigingsmanager. De vacature betreft een fulltime functie van 40 uur per week verdeeld over 5 dagen (maandag t/m vrijdag). De standplaats is Houten.

Wat verwachten wij?

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • ervaring als chauffeur en in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • bij voorkeur werkervaring in de automotive branche;
  • het bezit van een geldig heftruck certificaat is een pré;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift;
  • hands-on mentaliteit, accuraat en stressbestendig;
  • in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken.

Verder vinden wij het belangrijk dat je beschikt over doorzettingsvermogen en gestructureerd te werk gaat. Je bent een echte doener en aanpakker die niet bang is om met z’n handen te werken. Tot slot is het van belang dat je fysiek fit bent. Een groot gedeelte van je werkdag ben je namelijk aan de slag met banden waarbij je veel staat/loopt.

Wat bieden wij?

Een goed salaris afhankelijk van kennis en werkervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a een middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever), bonusregeling en de mogelijkheid deel te nemen aan een aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekering.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een snelgroeiend en internationaal bedrijf.
Met passie, kwaliteit en hard werken als kernwaarden zijn wij in staat om resultaten te bereiken. Er heerst een no-nonsense mentaliteit binnen ons bedrijf waarbij de menselijke factor centraal staat. Wij bieden jou alle ruimte om je talenten optimaal te ontwikkelen, veel nieuwe ervaring op te doen en jouw rol verder vorm te geven!

Reedijk Banden Import B.V.

Reedijk Banden Import B.V. is onderdeel van de ‘Van den Ban Group’ en heeft zich in ruim 40 jaar ontwikkeld tot een professionele, internationale- en nationale bandendistributeur. Ons doel is ook vandaag de dag om een betrouwbare partner te zijn én te blijven voor onze klanten en dit uiteindelijk ook te kunnen zijn voor onze ruim 250 medewerkers.

Reedijk Banden Import B.V. staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen. Vanuit onze vier vestigingen verspreid over Nederland en ons centraal distributiecentrum zijn wij in staat klanten snel en optimaal te bedienen. De klantenkring bestaat voornamelijk uit montage- en bandenspecialisten en groothandels in de automotive branche.

Onze voorraadhoudende vestigingsfilialen bevinden zich naast Houten in Strijen, Hengelo en Venlo. Het voorraadbeleid is gericht op een maximale service en uitleveringsgraad door op de vestigingen een zeer brede voorraad (tot 45.000 banden) te hanteren, terwijl ons centraal distributiecentrum beschikt over een diepe voorraad (1 miljoen banden). Al onze vestigingen bieden 24-uurs levering, hebben tevens iedere werkdag met eigen wagens vaste afleveringsroutes en beschikken zij over een afhaalcapaciteit. Dit alles hebben wij samengevat in onze missie om ‘Your Total Tyre Supplier’ te zijn.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 0181-331444 of bekijk onze website voor meer informatie.

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: pz@rbi.nl. Zorg voor een goed onderbouwde brief en een volledig en up–to-date CV. Zo kunnen wij jouw sollicitatie beter beoordelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Reedijk Banden Import B.V. niet op prijs gesteld.

Comments are closed.