Vacature magazijnmedewerker / chauffeur RBI Strijen (oproepkracht)

Reedijk Banden Import B.V. in Strijen zoekt een flexibele magazijnmedewerker/chauffeur die op oproepbasis beschikbaar is.

Wat houdt de functie in?

In de functie van magazijnmedewerker/chauffeur wordt je op oproepbasis ingezet. Je bent verantwoordelijk voor het orderverzamelen en het laden en lossen van onze producten, te weten auto- en truckbanden. Je volgt hierbij procedures, richtlijnen en aanwijzingen op ten behoeve van veiligheid. Ook het controleren en registreren van aantallen en fouten behoren tot je taken alsmede het schoon en opgeruimd houden van je werklocatie. Ook kan je worden ingezet op een dagelijkse rit naar klanten. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het vervoeren en lossen van auto- en truckbanden. Je gaat hierbij zorgvuldig om met de kwaliteit van de lading. Het retourladen van auto- en truckbanden behoren eveneens tot je taken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het op orde houden van de vrachtdocumenten. Wij hebben een eigen wagenpark waarmee de routes gereden worden.

De vacature betreft een functie op oproepbasis als aanvulling van ons team met magazijnmedewerkers / chauffeurs. De standplaats is Strijen.

Wat verwachten wij?

  • Ervaring als chauffeur en in het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • In het bezit zijn van een geldig heftruckcertificaat is een pré.
  • Je bent als oproepkracht uiteraard flexibel inzetbaar;
  • Enige kennis van auto- en truckbanden en/of ervaring met het lossen en vervoeren van auto- en truckbanden is een pré.

Verder vinden wij het belangrijk dat je klantgericht en gemotiveerd bent. Daarnaast ben je betrouwbaar en nauwkeurig. Tot slot beschik je over een no-nonsense mentaliteit passend binnen onze werk cultuur.

Wat bieden wij?

Een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever).

Wij bieden een verantwoordelijke functie binnen een snelgroeiend bedrijf. Met passie, kwaliteit en hard werken als kernwaarden zijn wij in staat om resultaten te bereiken. Er heerst een no-nonsense mentaliteit binnen ons bedrijf waarbij de menselijke centraal staat. Wij bieden jou alle ruimte om veel nieuwe ervaring op te doen en jouw rol verder vorm te geven!

Reedijk Banden Import B.V.

Reedijk Banden Import B.V. is onderdeel van de ‘Van den Ban Group’ en heeft zich in ruim 40 jaar ontwikkeld tot een professionele, internationale- en nationale bandendistributeur. Ons doel is ook vandaag de dag om een betrouwbare partner te zijn én te blijven voor onze klanten en dit uiteindelijk ook te kunnen zijn voor onze ruim 250 medewerkers.

Reedijk Banden Import staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen. Vanuit onze vier vestigingen verspreid over Nederland en ons centraal distributiecentrum zijn wij in staat klanten snel en optimaal te bedienen. De klantenkring bestaat voornamelijk uit montage- en bandenspecialisten en groothandels in de automotive branche.

Onze voorraadhoudende vestigingsfilialen bevinden zich naast Strijen in Houten, Hengelo en Venlo. Het voorraadbeleid is gericht op een maximale service en uitleveringsgraad door op de vestigingen een zeer brede voorraad (tot 45.000 banden) te hanteren, terwijl ons centraal distributiecentrum beschikt over een diepe voorraad (1 miljoen banden). Al onze vestigingen bieden 24-uurs levering, hebben tevens iedere werkdag met eigen wagens vaste afleveringsroutes en beschikken zij over een afhaalcapaciteit. Dit alles hebben wij samengevat in onze missie ‘Your Total Tyre Supplier’.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 0181-331444 of bekijk onze website voor meer informatie.

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: pz@rbi.nl. Zorg voor een goed onderbouwde brief en een volledig en up–to-date CV. Zo kunnen wij jouw sollicitatie beter beoordelen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Reedijk Banden Import B.V. niet op prijs gesteld.

Comments are closed.