Vacature magazijnmedewerker RBI Houten

Reedijk Banden Import B.V. in Houten zoekt een enthousiaste magazijnmedewerker!

Wat houdt de functie in?

Voor onze vestiging in Houten zoeken wij een enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerker die ons team wil komen versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het orderpicken en het laden en lossen van onze auto- en truckbanden. Tijdens het lossen controleer jij of de producten overeenkomen met onze bestelling. Anderzijds controleer jij bij het laden of de uitgaande producten overeenkomen met de order van onze klanten. Afwijkingen en/of beschadigingen meldt je direct aan je leidinggevende. Het opruimen en ordenen van ons magazijn behoren eveneens tot je taken. Dit betreft een fulltime (40 uur per week) functie.

Wat verwachten wij?

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • goede beheersing van de Nederlandse taal in woord én geschrift;
  • hands-on mentaliteit, accuraat en stressbestendig;
  • enige ervaring als magazijnmedewerker;
  • in het bezit van een geldig rijbewijs B is een pré;
  • het bezit van een geldig heftruck certificaat is een pré.

Verder vinden wij het belangrijk dat je over een proactieve en doortastende houding beschikt. Daarnaast ben je stressbestendig en oplossingsgericht. Tot slot beschik je over een no-nonsense mentaliteit passend binnen onze werk cultuur.

Wat bieden wij?

Een goed salaris afhankelijk van kennis en werkervaring. Een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder o.a een middelloon pensioen (60% premie inleg werkgever). Reedijk Banden Import B.V. biedt een veelzijdige functie binnen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf, waarbinnen de menselijke factor centraal staat. Er heerst een no-nonsense mentaliteit met passie, kwaliteit, hard werken en een gezonde dosis humor als kernwaarden. Daarnaast bieden wij alle ruimte om je talenten optimaal te ontwikkelen, veel nieuwe ervaring op te doen en jouw rol verder vorm te geven!

Reedijk Banden Import B.V.

Reedijk Banden Import B.V. is onderdeel van de ‘Van den Ban Group’ en heeft zich in ruim 40 jaar ontwikkeld tot een professionele, internationale- en nationale bandendistributeur. Ons doel is ook vandaag de dag om een betrouwbare partner te zijn én te blijven voor onze klanten en dit uiteindelijk ook te kunnen zijn voor onze ruim 250 medewerkers.

Reedijk Banden Import B.V. staat bekend om haar hoge servicegraad, kennis van de markt en concurrerende prijzen. Vanuit onze vier vestigingen, verspreid over Nederland en ons centraal distributiecentrum zijn wij in staat klanten snel en optimaal te bedienen. De klantenkring bestaat voornamelijk uit montage- en bandenspecialisten en groothandels in de automotive branche.

Onze voorraadhoudende vestigingsfilialen bevinden zich in Strijen, Houten, Hengelo en Venlo. Het voorraadbeleid is gericht op een maximale service en uitleveringsgraad door op de vestigingen een zeer brede voorraad (tot 45.000 banden) te hanteren, terwijl ons centraal distributiecentrum beschikt over een diepe voorraad (1 miljoen banden). Al onze vestigingen bieden 24-uurs levering, hebben tevens iedere werkdag met eigen wagens vaste afleveringsroutes en beschikken zij over een afhaalcapaciteit. Dit alles hebben wij samengevat in onze missie om ‘Your Total Tyre Supplier’ te zijn.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met afdeling HR, bereikbaar op telefoonnummer 0181-331444 of bekijk onze website voor meer informatie.

Stuur je sollicitatiebrief en curriculum vitae naar: pz@rbi.nl. Wij verzoeken je daarbij onder meer aan te geven per wanneer je beschikbaar bent.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door Reedijk Banden Import niet op prijs gesteld.

Comments are closed.