Vestigingen

Vanuit 12 vestigingen verspreid door heel Nederland en via het Centrale Distributie Centrum, zijn wij in staat klanten snel en optimaal te bedienen. Dankzij de decentralisatie van de verkoopafdelingen is er sprake van veel persoonlijk lokaal contact en langdurige relaties met klanten. Hierdoor kan ieder filiaal goed inspelen op de behoefte in de lokale bandenmarkt.

Wilt u contact met ons opnemen? U kunt alle RBI vestigingen bereiken via één landelijk nummer +31 (0)88 225 40 18 en één e-mailadres: sales@rbi.nl.

De speerpunten van onze vestigingen

Het voorraadbeleid is gericht op een maximale service- en uitleveringsgraad door op de vestigingen een zeer brede voorraad (ca. 25.000 banden) te hanteren, terwijl ons Centrale Distributie Centrum beschikt over een diepe voorraad (5 miljoen banden). Bij alle R.B.I. vestigingen wordt ook de “Stop & Go” faciliteit aangeboden, waardoor direct na bestelling banden zelf op de vestigingen kunnen worden afgehaald. De logistieke voordelen van R.B.I. op een rij:

 • Landelijke dekking met SAMEDAY leveringen:
  • We kunnen al onze klanten in Nederland tenminste 1-maal op de dag beleveren, waar u ook bent gevestigd.
 • Brede servicegraad:
  • Naast 12 lokale vestigingen door heel Nederland maken we het voor u mogelijk om daarnaast ook banden te bestellen in ons centrale magazijn. De webshop van RBI faciliteert hier volledig in.
 • Beschikbaarheid op de dag:
  • Vóór 11:00u besteld = vóór 14:00u in huis. Wij streven ernaar om op alle 12 vestigingen een zo breed mogelijke voorraad voor u beschikbaar te hebben.
 • Beschikbaarheid de volgende werkdag:
  • Bestelt u na 14:00u of zijn de door u gezochte banden niet beschikbaar in de lokale vestiging? In dat geval kunt u een beroep doen op onze centrale voorraad van ca. 5.000.000 banden die wij binnen 1 werkdag bij u kunnen afleveren.

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze SAMEDAY leveringen, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop