R.B.I. Hengelo

In 1988 breidt Reedijk Banden Import B.V. uit. Naast een vestiging in Strijen, opent ook R.B.I. Hengelo zijn deuren. De lokale aanwezigheid in het oosten van ons land, vlakbij de Duitse grens, blijkt een succes.

R.B.I. Hengelo beschikt over een brede voorraad van zo’n 25.000 banden en 2.800 verschillende SKU’s. Dit filiaal levert in het noorden en oosten van ons land, maar ook in delen van Duitsland. Dankzij eigen routes in een straal van 70 kilometer rondom de vestiging, kunnen wij onze klant snel leveren. Daarnaast is 24-uurs levering mogelijk vanuit het Centrale Distributie Centrum met ruim 1,5 miljoen banden. Het is ook een optie om banden bij deze vestiging af te halen.

Neem contact op met R.B.I. Hengelo

Weten wat R.B.I. Hengelo voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Onze contactgegevens:

Reedijk Banden Import B.V.
Vosboerweg 1-II
7556 BT Hengelo
Nederland

Tel. +31 (0)88 – 225 40 18
E-mail:
hengelo@rbi.nl

E-commerce

Eenvoudig en snel online bestellen

Bestel eenvoudig en snel online de band die u zoekt! Onze webshop is 24/7 beschikbaar en real-time gekoppeld aan onze lokale voorraad en prijzen. Hierdoor heeft u altijd de juiste informatie. Bestel vandaag en profiteer van onze 24-uurs levering, vaste afleveringsroutes en de “Stop & Go” optie. Heeft u nog geen inloggegevens? Vraag deze vandaag nog aan!

Bezoek onze webshop